reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

no u mnie niestety jeszcze dłuuuga droga ... Czarna a Ty w suwaczku chyba BMI masz stare? hm? ja mam 26.6 przy niższym wzroście

Na początek dojdę do równej 70tki a później zobaczymy ;)

Jutro basen, ograniczam kalorie jak się da ... może 6wadera czas zacząć ... dojrzewam :-D
nie nie raczej mam dobre...chociaz teraz to mam wyzsze bo moja waga +5 kg !! :((((((((((((((((((((( mega dół

reklama
a ja dzis piwko dziewczeta :-:)zawstydzona/y:

poza tym dzis apetyt niesamowity, tzn caly czas glodnam... ale po 18 juz dyspensa, a od jutra poprawa:tak::tak::tak:, 4kg gincie!!!!

czarna ty sie nie dawaj, doszlas do siebie wiec sie nie zaniedbuj, wiosna niebawem kochana!!!!!;-);-);-)

a ja sobie całkiem ostatnio pofolgowałam :sorry: zauważyłam, że jak mam gorszy nastrój, to czekolada idzie w ruch:-( ostatnio mam całkiem humor do bani i objadam się słodyczami, a już mi spadło 1,5kg. Muszę jakoś pozytywnie zacząć myśleć, bo już sama ze swoim beznadziejnym samopoczuciem nie mogę wytrzymać, a i jeszcze przytyję znowu..

U mnie z grzeszków tylko te wspomniane lody, ale w tym przypadku to było tak, że sobie obiecałam - jeśli w ciągu miesiąca schudnę cokolwiek, to grycana mam w nagrodę :-D

Czarna sorka, spojrzałam na stare bmi ... sprzed diety :eek:

Wczoraj basen, i dobrze bo czułam się jakbym zjadła z 3000 kalorii.

Dzisiaj z ciekawości sprawdziłam ile kal zjadałam od rana (2 parówki, banan, kawa z mlekiem) .... uwaga uwaga ... 650 ! masaqa ... a w ciągu dnia mam się zmieścić w 1200 hehe

Jeszcze 3 dni i ważenie ... muszę się postarać, ujarzmić pokusy:confused2:

jedziesz Naughty jedziesz!!!!!!!!!!!:p ja czekam na wiosnę na długie spacery a ćwiczyc to chyba zacznę jak mlody bedzie miał 3 lata bo teraz mi nie pozwala....

zauwazylam ze gdy zjem rano muesli, to trzyma mnie dlugo
wczoraj zjadlam kromeczke ciemnego chleba z tatarem na sniadanie i potem co rusz dojadalam, i tak caly dzien :wściekła/y:
a dzis rano muesli i dopiero teraz wszamalam 2 mandarynki,
generalnie staram sie jesc co 3h, rozsadnie;-)

ale dzis beda ziemniaczki duszone do tego zurek do popicia lub maslanka:zawstydzona/y:, nieco szalenstwa obiadowego wiec z innymi posilkami trzeba przystopowac ;-)

czarna a ktoz to ci takimi komplementami slodzi ;> hm?!:-)

reklama
Do góry