reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
witam nowe dziewczęta na diecie :)))

neska ile już kg na plusie ? Czekasz na maleństwo więc na pewno wyglądasz pięknie ! Laski w ciąży są bardzo kobiece :)

polka wow gratuluję !!! spodnie sprzed 3 lat to coś ! Moje ciuchy sprzed 3 lat to rozmiar M ... jak wejdę to oszaleje z radości hehe :D

frocia a jak mężowi idzie na diecie?

U mnie jakiś dziwny kryzys ... wczoraj głodna chodziłam wieczorem, i specjalnie położyłam się wcześniej żeby nie zjeść jakiejś głupoty ;/

Teraz coffee ... te cholerne musli maja mega duuużo kalorii chyba wrócę do wafli ryżowych - mam wyrzuty sumienia ...

Powodzenia w dietach !

n&h a jakie musli jadasz?? :-)
ja swoje przygotowuje sama, ech jest pyszne i wcale bym sie na twoim miejscu nie przejmowala kaloriami to sa zdrowe kalorie:tak:,w dobrym musli nie ma nawet niezdrowego dodatku cukru, a co w takim waflu ryzowym? mi sie taki wafel wydaje jednak niezbyt wartosciowy, ale oczywiscie kazdy ma swoje upodobania:tak::tak: jesli jestes spokojniejsza na waflach to odpusc musli, ja juz tak nie licze kalorii,ja staram sie odzywiac zdrowo i racjonalnie wiec na musli sobie pozwalam;-)

kurcze a ja powinnam dostac okres 27 jesli liczyc 28 dni cyklu, ale ostatnia @ spoznila sie 10 dni, teraz apetyt juz mam duzy a jesli ta pieprzona @ znow sie tyyyle spozni to co wtedy? zwariuje 2 tygodnie PMS:wściekła/y::szok:
poza tym 5 slub:wściekła/y:

myslicie ze powinnam sie wybrac do gina? wczesniej z powodu podwyzszonej prolaktyny mialam okres czasem co 2 miesiace itp ale potem na lekach przeszlo, myslicie ze znow wrocilo?? :-(

karalajna zupełnie się na tym nie znam :eek: niestety nie pomogę ... jedyne co pomyślałam, to to, że Pawełek będzie mieć rodzeństwo ;)))

a co do musli to teraz mam fitness ... pewnie masz racje, że zdrowe ;) ale jak dla mnie to smakowo bez szału i bez żalu sobie je odpuszczę, na jakiś czas :) A taki wafel ryżowy (14kalorii) jem z twarożkiem, szczypiorkiem/rzodkiewką, masełkiem zatem zdecydowanie odżywczy ;D

heheh no no karalajna to jest argument hehe ;DDD Ja sobie obiecuję, jeśli będzie mi dane być w ciąży to na pewno nie pozwolę sobie na taką swawolę jak z Antonim

heheh no no karalajna to jest argument hehe ;DDD Ja sobie obiecuję, jeśli będzie mi dane być w ciąży to na pewno nie pozwolę sobie na taką swawolę jak z Antonim

dokladnie:tak: ja mam tez taki plan jakby co:p

ale na razie to bede chciala sie cieszyc wiosna i latem, krotkie spodniczki, spodenki, stroj kapielowy aaaaaaaaaa rozmarzylam sie:-):-):-):-):-)

Mężul mój chudnie w oczach czyli brzuch mu znika.U facetów to takie proste, zrzuci brzuch i wyglada a u nas to rozkłada sie wszędzie po troche:(I nie widac tak efektów od razu:\

karalajna u mnie to jeszcze krótkie spódniczki nie wchodzę w grę heheh ;p może za jakieś 5 kilo ? ;p

frocia to super, że mąż wytrwał w diecie :) A Ty też na pewno wyglądasz zdecydowanie lepiej ! Ile to już na minusie ?

reklama
naughty&happy o kochana mnie się chyba nie tyczy teoria o kobiecości kobiety w ciąży :-D:-D:-D:no::no: No tak już mam że jak utyje to nie ładnieje :baffled::baffled: Na razie przytyłam 4 kilo ale startowałam z wagi 67 więc już jestem duża a największa na buzi :crazy::crazy:

Do góry