reklama
ja dzisiaj zgrzeszylam i zjadlam o 21 kolacje, ale taka miala ochote cos zjesc i nie moglam sie oprzec, ale co by sie lepiej pilnowac stworzylam sobie suwaczek troszke sie z tym nameczylam bo z vitalii nie dalo sie go ladnie skopiowac i dopiero jak analogicznie do innych dwa linki skopiowalam to wtedy zadzialalo
moniSkaBe
Fanka BB :)
tylko ja jestem na hormonach, tzn mam plastry. wiec nie powinno takie cos miec miejsca.mi sie spoznia okres juz 10 dni i tez sie zastanawiam o co cho? ale w zeszlym cyklu SPOZNIL sie 10 dni
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Czarna no nie mów, że się wyłamujesz ??? Opuszczasz nas ? ... chociaż nas wspieraj Laska.
MoniskaBe znakomicie!!! Gratuluję ! Już prawie jesteś na mecie ... a dopiero miesiąc na diecie.
Marciaa spokojnie waga na bank ruszy ... ja też po zastoju
candy chyba pomyliłaś wątki tutaj się odchudzamy ps. Fajnie, że już doszłaś do formy ;-)
kamika witaj po przerwie, 20 na minusie ho ho ho pięknie, wrzucaj phote
U mnie dzisiaj 1,500 na minusie <jupi!> W zeszłym tygodniu waga stała a teraz taka niespodzianka ! Humorek mi się poprawił :-)
nie opuszczam nie opuszczam !!
poczekam na motywejszyn pewnie to nastapi wiosna hehe nie mam zamiaru Was odpuscic i nagle zaczac żreć przeciez musze utrzymac wage hehe
k_aralajna
kurka u mnie zastoj wagowy znow, mam nadzieje ze to przez @,
a i wczoraj wypilam jedno grzane piwko na rozgrzewke
a jak tam u was dziewczeta?
a i wczoraj wypilam jedno grzane piwko na rozgrzewke
a jak tam u was dziewczeta?
moniSkaBe
ja troche odpuscilam przez te zawirowania hormonalne. Kurcze, moze za szybko za duzo schudlam?
no i dzisiaj skonczyl mi sie okres, ktory powinnam dostac w sobote ta co bedzie.
Dzisiaj odklejam plaster i ciekawe co bedzie teraz...
no i dzisiaj skonczyl mi sie okres, ktory powinnam dostac w sobote ta co bedzie.
Dzisiaj odklejam plaster i ciekawe co bedzie teraz...
frotka 74
Ostatnio podjadałam warzywa ,a miały byc proteinki tylko.Waga leci powoli.Wczoraj biszkopt dukanowski upiekłam i nawet dobryDzisiaj o 14,55 na tvn w " Między kuchnia a salonem "o diecie dukana prawda i mity.
naughty&happy
Mama Antoniego :D
MoniskaBe zapewne właśnie tak jak myślisz, szybki spadek wagi jest powodem rozregulowania @ - też tak kiedyś miałam ... ale wtedy to do 54 zeszłam
karalajna Ty i tak już pięknie ważysz ! ;-) lepiej powoli, sukcesywnie a definitywnie
frocia ile już na minusie ?
Ja jedyny grzech w ciągu ost. miesiąca to popcorn w kinie ... pewnie wyjdzie na wadze u mnie sprawdzanie wyników dopiero w sobotę
Dzisiaj basen :-)
karalajna Ty i tak już pięknie ważysz ! ;-) lepiej powoli, sukcesywnie a definitywnie
frocia ile już na minusie ?
Ja jedyny grzech w ciągu ost. miesiąca to popcorn w kinie ... pewnie wyjdzie na wadze u mnie sprawdzanie wyników dopiero w sobotę
Dzisiaj basen :-)
frotka 74
-8,600
reklama
moniSkaBe
świetnie-8,600