reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

Monia gratulacje.

Ja wlasnie po sniadanku. Buleczka dukanowska z wedlinka drobiowa:-) i kawka bo cos sie dobudzic nie moge. Wczoraj calkowicie zrezygnowalam z cukru. Obeszlam z 5 sklepow za slodzikiem i nie ma wiec calkowita rezygnacja. Nie jest zle. Efektow jak narazie nie widac ale nie czuje sie juz taka napompowana. Na poczatku lutego lece do polski na tydzien i juz sie boje. Tyle swietnego jedzenia mojej mamusi. No ale dam rade i nie poddam sie. Bylam wczoraj na zakupach i jak cos przymiezalam to az plakac mi sie chcialo ze tak sie upaslam. Trezba to jakos przezyc i pelna para do roboty. Do wakacji wszystkie bedziemy mialy swietne figury:-)
niestety ja mialam to samo, w sumie nadal mam. W ogole nie przegladam sie w lusterku bo po co ryczec?
w sumie osiagnelam wage sprzed ciazy juz, ale jednak wolalabym jeszcze troche zrzucic.
Moze juz niedlugo przeszyte guziki ze spodni wroca na swoje miejsce....

a swoja droga to mam 13 par spodni odlozonych gleboko gleboko w szafie, mam nadzieje chociaz do czesci z nich sie wpasowac...

reklama
Jeszcze troszke i wszystkie beda dobre. Ja tez mialam pelno ciuchow poodkladanych na jak schudne. Pozbylam sie prawie wszystkiego. Jak sprzatam sazfe to zawsze odkladam to w czym nie chodzilam dluzej niz 6 miesiecy.
No ja wczoraj kupilam buty tu rozmiar nigdy nie zawodzi:-)

hej Dziewczyny :-)

Monia gratuluję zrzuconej wagi :happy2:

Ja dzisiaj po ważeniu i 1,700 na minusie :-):-):-) shock ... naprawdę aż mi się wierzyć nie chce, że tak niewiele wyrzeczeń a taki piękny wynik.

Walczymy dalej zatem !

hej Dziewczyny :-)

Monia gratuluję zrzuconej wagi :happy2:

Ja dzisiaj po ważeniu i 1,700 na minusie :-):-):-) shock ... naprawdę aż mi się wierzyć nie chce, że tak niewiele wyrzeczeń a taki piękny wynik.

Walczymy dalej zatem !
no to super :-)
zaraz bedziesz miala lepszy wynik niz ja. :-D

kochana a ile masz do zrzucenia?

Nughty super Ci idzie mi tak zybko nie chce....na razie 1,5 kg mniej ale Ł. powiedział ze brzusio moj jest mniejszy :)

dzis na obiad pizzy 2 młe kawałki zjadłam...mialam jechac na sushi i dupa...ale co tam nie zjem juz nic :p

Marciaa myślę, że przy Twojej figurze to to 1,5 kg na minusie na pewno widać - dużo do wagi sprzed ciąży Ci zostało? A może już zeszłaś?

Monia minimum dyszka ... a później pomyślę. Nawet nie marzę żeby dojść do wagi sprzed ciąży :-( ... Na razie każdy kilogram na minusie cieszy mnie wielce :)))

reklama
Czesc chudzielce :)
Mi dietka idzie ok , choć nie powiem ze mam mega ochote cos zjesc np przy robieniu o 21 kolacji mezowi :/ ale jakos daje rade, a najlepsze bylo wczoraj w tesco hahaha bylam na zakupach i przechodzilam obok orzeszkow w skorupce paprykowej i normalnbie nie uwierzycie NIE KUPILAM !! tak tak oparłam sie i nie kupilam moich ulubionych orzeszków !!!

Do góry