reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
No właśnie wiosna, lato kurde i te letnie sukienki upragnione :) więc trzeba się trzymać postanowień:)
Wytrwałości Kochane!!!. !!!

n&h 70 to marzenie, swietnie bedzie jak dojde do 73 - waga sprzed ciazy, ale czuje ze uda mi sie dojsc do 70, szczegolnie wiosna, jak bede za Mlodym latac po dworze...

katrinka super Ci idzie! a czasami jak jestes glodna, to nie poradzisz, trzeba zjesc...

u mnie nadal 66 juz mnie to wkurza:wściekła/y:
ale bylam dzis na fitnessie w koncu troche ruchu, poza tym popoludniu dluuugi spacer :-)

n&h
wielkie gratki!!!!!:-):-)
heronek rowniez!!!!!:-):-)

szkoda tylko ze potem ta waga jakos tak wolniej spada:-(

Dzis wziełam mała do wózka i spalałam kalorie tortowe chodząc po górach , do lasu nie wchodziłsmy, ale jechałysmy sobie asfaltem, przyjechałam mokra jak szczur, wiec chyba cos spaliłam i głodna niestety

reklama
proszę mi tu nie podjadać ! ! ! A jeśli już ;/ to później tak jak wiolonczela spalić kalorie raz dwa ! :p

U mnie bmi wciąż ponad 25 :((( Jak będzie poniżej to oficjalnie będę mogla powiedzieć, iż dietę stosuję aby poprawić sylwetkę, a nie odnaleźć sylwetkę :D

Bez większych grzechów u mnie ;) Na razie bez kryzysu.

Moja kuzynka jest na 1200 kalorii i w ciągu 2 tyg. schudła prawie 10 kg :szok:

Myślę nad tym KROKOMIERZ CYFROWY ZEGAREK KALORIE KM MILE AG41 (1462417465) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy z ciekawości bym sobie sprawdziła. Szczerze muszę przyznać, iż praktycznie wszędzie samochodem ... planuję odwyk ! Dzisiaj do Kato autobusem ! Ekologicznie, ekonomicznie, zdrowotnie :D

Do góry