reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

ja unikałam muesli fitness...samo złooooooooo:tak:
najelpszy jest jogurt nat suszone morele i troche orzechow badz slonecznika

polecam herbe lisc senesu kibello murowany dla tych co maja problem

bylo na onecie ostatnio ze jedzenie obfitego sniadania powoduje iz dluzej sie nie chce jesc MIT:eek:

reklama
dlatego ja robie musli sama:tak: platki owsiane blyskawiczne, szuszone sliwki, rodzynki, banan, garsc otrebow

i nie jest to obfite sniadanie bo ledwo mala miseczke ktorej czasem nie umiem zjesc:laugh2:

heronek powiem Ci, że jeszcze w grudniu patrzyłam na Twój suwaczek z ogromną zazdrością :zawstydzona/y: I byłam wściekła na siebie, że nic nie robię, a u Ciebie tak pięknie topnieją kilogramy. Teraz ważę tyle co Ty :-) Z tym, że niższa od Ciebie jestem więc jeszcze ho ho mi zostało ;)

Dzisiaj jedzenie z głową ;) Teraz coffee z mleczkiem

polka same wyrzeczenia od 2 miesięcy ... jeszcze ze 2 kolejne i będzie dobrze :)

n&h hehehe ale kilogramy tak nie topnieja latwo, sama wiesz....ale rzeczywiscie jestem z siebie dumna, ze udalo mi sie wytrwac...jescze troche zostalo, szczegolnie na brzuszku...ale noszenie starych dzinsow jest cudowne!!! :)

:) wiecie żadna z Was mi się wcale za gruba nie wydaje !!! Jak na Was patrzę na fotkach widzę same fajne Laski:)Tylko ja sama sobie się wydaje jeszcze no perfect :(

polka szalona jesteś, wiesz? :-D Taka laska z Ciebie jakich mało ;-)

heronek wiem wiem .... nic za darmo :-) ale ale jeszcze troszkę i zrzucę żałobę hehe śmieje się, że mam żałobę po stracie byłego ciała :-D

Spodnie sprzed ciąży tylko częściowo w użyciu ... wciąż czekam na tą jedną wymarzoną parę jeansów ! Jak dojdę do nich to normalnie zrobię zdjęcie swojego tyłka i tu wstawię :-D

Trzymajcie się laski swoich diet ! Już wiosna puka do drzwi hehe

edit:

Ważna sprawa o której zapomniałam :zawstydzona/y: Pamiętacie jak byłam u tej dietetyczki ? Poradziła mi, żeby stosować Alli. Powiedziała, że żadne inne suplementy diety nie pomagają w należyty sposób. Alli działa tak, ze część zjedzonego posiłku jest trawiona a część nie.

Ja nie próbowałam gdyż na razie jakoś udaje mi się bez wspomagania.

Ostatnia edycja:
reklama
polka nie przesadzaj, super masz figure!

oj tak wiosenka, dobrze, ze nie bede musiala juz chodzic w tych workowatych sukienkach :) no trzeba trzymac rezim!

Do góry