reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

no i nadeszlo to o czym czytalam w ksiazce, moj organizm buntuje sie na diete, a raczej na dostarczanie tylko bialek.
nie mam sily na nic dzisiaj.
ale trzymam sie.. jeszcze tylko dzisiaj i jutro i zjem w koncu salatke..

reklama
super wątek, ja mam postanowienie od nowego roku ale dla odmiany to ja dołączam do diety od 3 stycznia, jeszcze swiąteczny weekend poszaleje, ale potem mam silne postanowienie, mam plan zrzucic 20 kg, choc jak zejdzie 10 to sie bede cieszyc :)

hehe zostaly Wam ostatnie chwile :-D
a ja dzisiaj zrobilam taki obiad, ze maz byl w szoku.

pieczona piers z kurczaka faszerowana twarozkiem z cebulka i szynka, z sosem jogurtowo-musztardowym.

ekstra.

no.. a teraz zrobilam ptasie mleczko, oczywiscie wszystko dietetyczne :-)
maz pewnie przy okazji tez schudnie :-)
chociaz on nie bardzo ma z czego.

dziewczyny mialam sie dzisiaj zwazyc, bo jutro zaczynam FAZE II diety, a apteka bedzie zamknieta i co ? dzisiaj tez nieczynna.. czyli zwaze sie dopiero w 3 dniu drugiej fazy. Ehh...

reklama
Do góry