reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Mi w poprzedniej ciazy to rosly praktycznie od poczatku (a chlopak) ....a co dziwne ze zupelnie nie bolaly... I tak z 70B przeszlo do 80DD. Po ciazy pod biustem niestety zostalo 80 ale miseczka poleciala do C.
Tym razem nie widze jakiegos znaczacego wzrostu....hihihi...moze bardziej sie "napelniaja" (bo nie ukrywam ze karmienie piersia wplynelo nieco na ich jedrnosc niestety) i do tego troche bola.
Tak jak mowia...kazda ciaza inna :-)
Tym razem nie widze jakiegos znaczacego wzrostu....hihihi...moze bardziej sie "napelniaja" (bo nie ukrywam ze karmienie piersia wplynelo nieco na ich jedrnosc niestety) i do tego troche bola.
Tak jak mowia...kazda ciaza inna :-)
delewarre
Fanka BB :)
delewarre łączę się z Tobą w bólu Ja mam 80G i ledwo je noszę nie podbijając kolanami w trakcie chodzenia I delikatnie, po cichu zaciskam kciuki żeby jednak nie urosły, że wszystko się zmieści w tym co mam....
hihi, ja też mam nadzieję :-) chociaż chyba nic z tego, bo już coś mi ciasno w biustonoszu :-)
grudnióweczka111
U mnie z objawów ciążowych to w zasadzie głównie senność. Spałabym i spała.
G
gość 574
Gość
Dziś zjadłam w pracy jednego kabanosa po tygodniu bezmięsnym i bezwędlinowym i pokutuję - do teraz zastanawiam się czy przywitam białą muszlę czy dam radę przetrwać - ot babie się kabanosa zachciało...
A tak poza tym to się integruję - mi też piersi wypływają, a miseczka D to znowu nie taka mała...ehh W poprzedniej poszło mi dwa rozmiary, ale w ciąży jeden i jeden po porodzie. Teraz widzę zapowiada się podobnie...
A tak poza tym to się integruję - mi też piersi wypływają, a miseczka D to znowu nie taka mała...ehh W poprzedniej poszło mi dwa rozmiary, ale w ciąży jeden i jeden po porodzie. Teraz widzę zapowiada się podobnie...
lkasia
Ja narazie się spokojnie mieszczę w swoje staniki...ale widze zę piersi są pełnmiejsza...i brodawki inne...
Dzisiaj do mojej ginki powiedzialam, ze mam straszne mdłości..a ona na to, że to dobrze.. bo znaczy ze wszystko jest ok dopoki nie wymiotuję
Dzisiaj do mojej ginki powiedzialam, ze mam straszne mdłości..a ona na to, że to dobrze.. bo znaczy ze wszystko jest ok dopoki nie wymiotuję
panna.nikt
Moje piersi urosły bardzo!!! A ze jestem wysoka i chuda piersi mam małe to efekt jest piorunujacy. Mój R zachwycony, ale nie rozumiem dlaczego skoro i tak się do mnie zbliżać nie może.
Piersi to najprzyjemniejszy z objawów, nawet mdłości da się przeżyć, ale tego okropnego smaku w ustach nie wytrzymam już chyba dłużej. bardzo mnie to męczy, ciągle coś jem żeby ten metal w buzi złagodzić, ale nie działa tylko 3 kg prztylam od tego...
Piersi to najprzyjemniejszy z objawów, nawet mdłości da się przeżyć, ale tego okropnego smaku w ustach nie wytrzymam już chyba dłużej. bardzo mnie to męczy, ciągle coś jem żeby ten metal w buzi złagodzić, ale nie działa tylko 3 kg prztylam od tego...
panna.nikt
Ivi, po pierwsze śmierdzi fajkami a poza tym wole nie ryzykować po wcześniejszych przejściach. Nie wspominając już o tym ze trudno mnie zastac na te 11 minut poza kibelkiem...
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
mam teraz 65 D ( w c przestały mi sie mieścić)i nie pytajcie jak trudno znaleźć taki rozmiar
Podziel się: