reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

laki ja w poprzedniej ciąży przynajmniej raz na dwa tygodnie jadłam wędzoną makrele...i młoda zdrowa mądra....rybki są wskazane i to bardzo. Ja tam jem jak przed ciążą...wszystko oprócz rzeczy oczywistych nie wskazanych jak własnie wątroba czy ser pleśniowy...a tak wsio jak leci i mam chęć bo z tą chęcią do jedzenia to u mnie ostatnio kiepsko...wczoraj smażyłam naleśniki dla córy i mało nie puściłam pawia od zapachu ale jak smaże kiełbaske to mi ślinka leci hehe. Jeszcze troszke i przejdą te mdłości od różnych rzeczy...mam nadzieję bo córa nie bardzo lubi kiełbaski na które teraz mam straszne checi

reklama
Ja kompletnie na nic nie mam ochoty...w sensie do niczego mnie specjalnie nie ciągnie...nawet jak sobie pomysle o rzeczach które uwielbiam, np naleśniki..kopytka...to mi aż niedobrze...:szok::szok:

a ja wlasnie przecyztalam ze kobietom ktore nosza dziewuszki pod sercem bardziej rosna piersi w ciazy ... czyli ja bede miec chlopaka bo w tamtej cyce urosly podczas karmienia dopiero ... i teraz tez nic sie nie zbieraja sa takie jak byly

o, a mi już cyce urosły... jak tak dalej pójdzie to zaraz będę musiała wymieniać wszystkie staniki... i mam na dziewczynkę przeczucie :-)

Mi z Mikołajem urosły (sporo) a teraz to już bym nie chciała. Teraz mam 70 GG w porywach H (w angielskiej rozmiarówce, bo w polskiej chyba gdzieś przy końcówce alfabetu), jakby mi jeszcze urosły to nie wiem czy znalazłabym jakiś normalny stanik, a nie chomąto :-D

reklama
Do góry