reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

milusia a moze poprostu rozchodzi ci sie troche spojenie...Ja tak mialam ze z miesiac temu to mnie tak bolalo bardzo ze wsac nie mogla z lozka :( teraz troche ustapilo. Ale bol nadal sie pojawia. pRzewaznie jak sie "zasiedze" w jednej pozycji...
Lekarz kazal siedziec I lezec na mozliwie jak najtwardszym...wspominal cos nawet o drewnianym ...no ale spac na deskach to ja nie zamierzam ;p hihihihihi

reklama
na najtwardszym? to mnie zaskoczyłaś, bo jak ja posiedzę na twardym krześle to dopiero wtedy mnie boli na dole moja "Pani"
:(
a bolą Was nogi w nocy? mi na razie przeszły skurcze łydek, ale za to jak leżę na lewej stronie to po czasie boli lewa noga a jak na prawej to prawa :(

ka siaa mam chyba to samo ja to stwierdzilam ze chyba mam juz ciezkie nogi bo tak mnie bola jak by mi na nich 40 kg polozyli i musze zmieniac pozycje ;(

Kasia mnie tak bolą nogi i właśnie w zależności na ktorym boku spie ta noga akurat boli i nie jest to zwykły ból ale ja mam wrażenie jak by mi ktos chciał je powyrywac dzis w nocy az wyłam z bólu musiałam wziasc apap bo nie szło wytrzymać :crazy:Tragedia coraz wiecej niepszyjemnych i bolesnych dolegliwości :baffled:!!!

no ja zmieniam pozycje w nocy to chociaż jedna noga odpocznie ale wtedy druga zaczyna boleć :( czy któraś znalazła już może jakiś sposób na te nogi??

a tak w ogóle to brzuch zaczyna mi rozrastać się tuż pod cyckami i ciągnie i boli :(

Hmmm... mnie za to boli ręka jak śpię. No nie mogę znaleźć sobie pozycji :/ I... zauważyłam, że mimo że nie chcę... budzę się na brzuchu :szok: A tak uważam żeby spać głównie na lewym boku (no czasem na prawym dla odmiany)

Ale za to spojenie łonowe dało mi trochę spokoju. Teraz mnie boli jak dam czadu np ze sprzątaniem, albo się mocno zasiedzę.

A najgorszy jest pęcherz :/ Idę siusiu, wracam do pokoju i zanim zdążę wejść do wyrka to muszę wracać do kobelka bo mam wrażenie, że mam pełny pęcherz. Wczoraj przeszłam sama siebie. Wracałam 5 razy w ciągu 5 minut, a w końcu usiadłam na 20 minut i tak po kropelce :/ grrr... Moja mama mówi, że tak jest i będzie do końca, ale wydaje mi się, że może mam jakiś stan zapalny... dobrze, że jadę na badania jutro.

Ostatnia edycja:
Tina a próbowałaś już wszystkiego??? tzn. nic ci już nie pomaga?
mnie na szczęście oszczędza zgaga

widzę, że temat co kogo boli ;) mnie też najwięcej boli jak śpię. a jak śpię na twardym to jest masakra! wstać z łóżka wtedy nie mogę, dlatego niechętnie nocuję u rodziców bo u nich same twarde łóżka :(:(

Vinga probowalam i migdalow i imbiru bo slyszalam ze pomAGA, wczoraj mi troche cieple mleko pomoglo, ale niestety jestem uczulona wiec tylko doraznie... nie probowalam zadnych tabletek bo sie boje i tak juz na alergie starydowych masci doraznie uzywam, wiec staram sie jak najmniej medikamentow:)

reklama
Tina wiem co czujesz :/ mnie zgaga taka dopada w nocy najczęściej, do tego dochodzi problem z ułożeniem i tak tv włączone czasem do 4 rano ;/

a powiedzcie mi dziewczyny czy któraś ma problemy z krwią z nosa? U mnie tragedia, za każdym razem gdy chce wydmuchać nos, zamiast kataru leci krew ;/

Do góry