reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Uff dzisiaj śladów po bólach nie było na szczęście. Wszystko gra :) Ale już zdecydowanie mniej się forsować muszę, basen w odstawkę i superbohaterem w domu już też nie mam zamiaru być ;P

Miejski bandyta masz racje odpoczywaj ja tez juz przestaje urowac co ja nie potrafię i czego nie mogę chyba za bardzo sobie wzięłam ten tekst do serca ze ciaza to nie choroba i zapiprzałam jak głupia !!

Ale mam zły humor! Zrobiły mi się rozstępy na piersi, takie małe ale zawsze :wściekła/y:myślałam, że to po spaniu coś mi się odbiło ale nie schodzi... a wcześniej ich nie było bo oglądam się, jak się smaruję :(

Moj gin ma zdanie : ciąza to nie choroba i jesli wszystko ok mozna prawie zwyczajnie życ , ale jesli cos sie dzieje to potem ciężko sobie wybaczyć.

Ja mam na siebie dmuchać i chuchać i to robie :) a jak mi ktos mówi że przesadzam to mu mówię - nikt mi dziecka nie zwróci jak je stracę a prace moge mieć inną ;)

Malinka też tak niestety mam, a miałam nadzieję że się uda bez tego cholerstwa... No obu piersiach wyszły mi takie malutkie po wewnętrznych stronach, oby to jakoś zniknęło bo mimo że w oczy się nie rzuca to wiem o tym i to mnie denerwuje:crazy:

jak przeszły mi skurcze to teraz boli mnie w dole,ale to taki dziwny ból,raczej nie brzuch,a jak by coś w środku było naciągniete,albo kości się rozchodziły,ciężko mi to nazwać,ale sprawia mi to ogromny problem z chodzeniem...:baffled: ktoś może wie o co z chodzi???

reklama
Miejskibandyta - mi po skurczach w szpitalu przepisali nospę forte - teraz lekarz kazał brać sporadycznie jak się skurcze zaczynają... Raz miałam taką, bo ze stresu mnie wzięły i po nospie ustąpiły...

Milusia może to po napięciu mięśnie bolą, też tak czasami mam...

Do góry