reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Uff dzisiaj śladów po bólach nie było na szczęście. Wszystko gra :) Ale już zdecydowanie mniej się forsować muszę, basen w odstawkę i superbohaterem w domu już też nie mam zamiaru być ;P

Miejski bandyta masz racje odpoczywaj ja tez juz przestaje urowac co ja nie potrafię i czego nie mogę chyba za bardzo sobie wzięłam ten tekst do serca ze ciaza to nie choroba i zapiprzałam jak głupia !!

Ale mam zły humor! Zrobiły mi się rozstępy na piersi, takie małe ale zawsze :wściekła/y:myślałam, że to po spaniu coś mi się odbiło ale nie schodzi... a wcześniej ich nie było bo oglądam się, jak się smaruję :(

Moj gin ma zdanie : ciąza to nie choroba i jesli wszystko ok mozna prawie zwyczajnie życ , ale jesli cos sie dzieje to potem ciężko sobie wybaczyć.

Ja mam na siebie dmuchać i chuchać i to robie :) a jak mi ktos mówi że przesadzam to mu mówię - nikt mi dziecka nie zwróci jak je stracę a prace moge mieć inną ;)

Malinka też tak niestety mam, a miałam nadzieję że się uda bez tego cholerstwa... No obu piersiach wyszły mi takie malutkie po wewnętrznych stronach, oby to jakoś zniknęło bo mimo że w oczy się nie rzuca to wiem o tym i to mnie denerwuje:crazy:

jak przeszły mi skurcze to teraz boli mnie w dole,ale to taki dziwny ból,raczej nie brzuch,a jak by coś w środku było naciągniete,albo kości się rozchodziły,ciężko mi to nazwać,ale sprawia mi to ogromny problem z chodzeniem...:baffled: ktoś może wie o co z chodzi???

reklama
Miejskibandyta - mi po skurczach w szpitalu przepisali nospę forte - teraz lekarz kazał brać sporadycznie jak się skurcze zaczynają... Raz miałam taką, bo ze stresu mnie wzięły i po nospie ustąpiły...

Milusia może to po napięciu mięśnie bolą, też tak czasami mam...

Do góry