reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
kurcze a ja gdzies w tamtej ciazy w gazecie dla mam widziałam taki sprzet przez który mozna nawet nagrywać odgłosy z brzucha....coś jak takie mini usg co mi robili w ciazy przez które słychać tylko bicie serca malucha a go nie widać...pewnie sie ośmiesze ale nie mam pijecia jak to małe usg bezobrazowe sie nazywa...ale uspokaja mame do nastepnego usg pełnoobrazowego

mamto jest detektor tętna płodu AngelSounds JPD 100-s chyba sobie sprawie bo potem można juz po drugiej stronie brzuszka dziecku puszczać nagrania

Ostatnia edycja:
Diablica tez nie wiem jak to sie nazywa wylecialo mi z głowy :))

Jak tam wasza linia Negra? cy jakos tak.. ? heh moja sie wyłania pod pepkiem ale do brazowych jeszcze nie nalezy.:-D i mam pytanie do mam juz bedacych w ciazy, ile przytylyscie w 1 ciazy? bo ja 25 :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy na tym etapie ciazy macie nadal takie pobolewanie podbrzusza jak na okres? bo u mnie znowu brudzenia i jakos tak brzuch mnie boli jak na okres

W końcu. Udało mi się wczoraj odszukać stetoskop. Leżałam jak łupia na wyrku, przykładając słuchawkę stetoskopu do brzucha i... dupa. Jedyne co słyszałam to strzelanie moich paluchów.
Ale za to M jak przyłożył to "coś" słyszał. Tzn on tak twierdzi ;) Mówił że słyszy jak się dzidzia rusza, ale wg mnie to raczej przelewanie w bebechach hihi. Ale nie będę go wyprowadzać z błędu :) Niech się chłopak cieszy :)

bluelovi dzięki za odpowiedz.. czyli to hormony.... normalnie nie radzę sobie z tym. Mam nadzieję, że szybko nam to przejdzie bo ja zawziętuch jestem i jeszcze w chole** się rozwiodę :szok:

reklama
ojoj mnie mój też często denerwuje ale w sumie to ja mu pewnie bardziej działam na nerwy tym ciągłym czepianiem się :) ma chłopak cierpliwość:) a jak nie czepianie się to głupawka i to często przed snem tak się śmieję z jakiejś bzdury że nie mogę przestać :) już nie wiem co gorsze ;P

Do góry