reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

biore maglek b6 3 razy dziennie i nic... w srode u lekarza bede to mu powiem bo przeciez sie wytrzymac nie da... najgorsze jest to ze po nocy nadal boli i chodzic nie moge...

reklama
Monia ja najpierw brałam też maglek b6 ale nic nie pomogło,wię powiedziałam ginowi i przepisał mi aspargin 3 razy dziennie,bo miewałam straszne skurcze łydek:-( to jest magnez chyba z potasem i skurcze łydek jak ręką odjął!!:tak: jest niedrogi kosztuje chyba ok 9zł zapytaj w aptece kupisz go bez recepty a ja moge naprawde polecic:-)

Ostatnia edycja:
Monia ja też mam straszne skurcze łydek...a Gin powiedział mi jeszcze żebym od wtorku odłożyła magnez całkiem i brała tylko jak już naprawdę będę potrzebować...a ja biorę 2x2 laktomag B6...

Dziewczyny powiedzcie mi plis jak to jest z tymi bolami jak na @? jesli ja mam je ciagle trwajace kilka godzin(3-4) zazwyczaj rano ale bardzo slabe to co to moze oznaczac?

Monissia-bo tak miedzy nami ten maglek jest slabym preparatem, czasami to sie zastanawialysy z kolezankami co tam naprawde jest w srodku bo nikomu nie pomaga...ja bym zmienila preparat.

reklama
Ja biorę Asmag i nie narzekam. Jak wezmę dwie tabletki to przez dwa dni mam spokój :)
Poza tym polecam sok pomidorowy! Skurcze to nie tylko objaw niedoboru magnezu ale też potasu... i z tego co wiem dużo potasu mają suszone morele :)
Najgorzej jak taki skurcz złapie podczas porodu :eek: - tego się najbardziej boję

Do góry