reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

16+0 :) Zobacz załącznik 807972

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Super brzuszek... ślicznie wyglądasz

8p3oe6hh1xggumhr.png

reklama
Kurde a ja ciągle mam wrażenie że mój brzuszek to sam tłuszcz sprzed ciąży i aż wstyd mi pokazywać :(

3jgx3e3k9n678rt6.png
Majeczka... nic sie nie przejmuj... kazdy ciazowy brzuszek jest uroczy... moj widac tylko w ciuchach z pasem... golego nie pokaże bo same rozstępy po pierwszej ciazy ... nie będę straszyć... nawet litry Musteli wiele nie dały.

8p3oe6hh1xggumhr.png

Kurde a ja ciągle mam wrażenie że mój brzuszek to sam tłuszcz sprzed ciąży i aż wstyd mi pokazywać :(

3jgx3e3k9n678rt6.png
Każdy kształt brzucha jest inny :) Może u Ciebie będzie bardziej "rozlany", a nie sterczący? Każdy jest piękny!!

W tej ciąży mój brzuch jest właśnie bardziej rozlany, bo w pierwszej od razu rósł "do przodu". Teraz trochę w boki idzie :p

Dziękuję za miłe słowo :)

Każdy kształt brzucha jest inny :) Może u Ciebie będzie bardziej "rozlany", a nie sterczący? Każdy jest piękny!!

W tej ciąży mój brzuch jest właśnie bardziej rozlany, bo w pierwszej od razu rósł "do przodu". Teraz trochę w boki idzie [emoji14]

Dziękuję za miłe słowo :)
Ja właśnie po kształcie brzucha poznalam co może być w srodku... u koleżanek udaje mi sie również dobrze trafiać... ale nie wiem na ile to przypadek [emoji6]

8p3oe6hh1xggumhr.png

3jgx3e3k9n678rt6.png

to ja Ci prawdę powiem. Patrze z zazdrością na te piękne brzuszki, które dziewczyny wstawiają. Sama planowałam schudnąć i dopiero zajść w ciążę, niestety 3 dni mojej diety zakończyły się tym, że dowiedziałąm się o ciąży :) Jestem tłuściutka, (trochę ukrywam na zdjęciu hehe stoję bokiem ) nie widać udek w cellulicie, łydki potężne zawsze miałam.., brzuszek się zalewa tłuszczykiem jak siedzę... a jak stoję no to mi się już podoba bo trochę odstaje nawet, no i tak marudze wszędzie w koło że jejuuu taka gruba nigdy jeszcze nie byłam, ważę 68kg przy 164wzrostu, a mój mężczyzna mówi, że jestem w ciąży ,że nie ma co marudzić tylko jeszcze wypinać i się chwalić :) to mój 16 tydzień i jest tak w sumie już od początku ciąży :D pokazuję brzucha, w końću się przełamałam :)

Załączniki

• 20170527_122635[1].jpg
    20170527_122635[1].jpg
    437,1 KB · Wyświetleń: 311
Ja właśnie po kształcie brzucha poznalam co może być w srodku... u koleżanek udaje mi sie również dobrze trafiać... ale nie wiem na ile to przypadek [emoji6]

8p3oe6hh1xggumhr.png

zerknij na mój, może cos mi przepowiesz, bo ja bardzo ciekawa jestem, mi się wydaje że dziewczynka!! :)

reklama
Hmm nie widzę z przodu ale na moje oko chlopak hehe
dzięKi :p tylko właśnie jak siędzę np to ten brzuch taki rozlany, stąd mi się wydawało że dziewczynka, u mnie w rodzinie prawie same dziewczynki ale wszystkim rosły brzuchy w ~6 miesiącu, tylko mi wywaliło :D

Do góry