Ewka_85
Fanka BB :)
Super brzuszek... ślicznie wyglądasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super brzuszek... ślicznie wyglądasz
Majeczka... nic sie nie przejmuj... kazdy ciazowy brzuszek jest uroczy... moj widac tylko w ciuchach z pasem... golego nie pokaże bo same rozstępy po pierwszej ciazy ... nie będę straszyć... nawet litry Musteli wiele nie dały.Kurde a ja ciągle mam wrażenie że mój brzuszek to sam tłuszcz sprzed ciąży i aż wstyd mi pokazywać
Każdy kształt brzucha jest inny Może u Ciebie będzie bardziej "rozlany", a nie sterczący? Każdy jest piękny!!Kurde a ja ciągle mam wrażenie że mój brzuszek to sam tłuszcz sprzed ciąży i aż wstyd mi pokazywać
Ja właśnie po kształcie brzucha poznalam co może być w srodku... u koleżanek udaje mi sie również dobrze trafiać... ale nie wiem na ile to przypadek [emoji6]Każdy kształt brzucha jest inny Może u Ciebie będzie bardziej "rozlany", a nie sterczący? Każdy jest piękny!!
W tej ciąży mój brzuch jest właśnie bardziej rozlany, bo w pierwszej od razu rósł "do przodu". Teraz trochę w boki idzie [emoji14]
Dziękuję za miłe słowo
Moj rosl na poczatku do przodu, taka pileczka a teraz rozlewa sie na boki
Kurde a ja ciągle mam wrażenie że mój brzuszek to sam tłuszcz sprzed ciąży i aż wstyd mi pokazywać
Ja właśnie po kształcie brzucha poznalam co może być w srodku... u koleżanek udaje mi sie również dobrze trafiać... ale nie wiem na ile to przypadek [emoji6]
dzięKi tylko właśnie jak siędzę np to ten brzuch taki rozlany, stąd mi się wydawało że dziewczynka, u mnie w rodzinie prawie same dziewczynki ale wszystkim rosły brzuchy w ~6 miesiącu, tylko mi wywaliłoHmm nie widzę z przodu ale na moje oko chlopak hehe