reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Ja w drugiej ciąży też na koniec chudlam. z 10 na 9 kg skończyłam. A teraz 14 kg na plusie i Jeszcze przez te trzy tygodnie pewnie utyje. Teściowa wczoraj wyskoczyla, że ona myślała że ja z 20 przytyłam i że 14 to mało i muszę kłamać :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz bardzo zabawną teściową. :-p
A ja dziś gadałam z sąsiadką i się mnie pyta ile jeszcze. Jak jej powiedziałam, że jeszcze z miesiąc, to była w szoku, bo myślała, że więcej, bo jej zdaniem nie wyglądam na 8 miesiąc. I tak w ogóle, to mam zupełnie inny kształt brzucha niż w pierwszej ciąży, no i wtedy miałam większy. Chyba pierwsza osoba, która stwierdziła, że mam mały brzuch :-p

Irytuje mnie w ogole wypowiadanie sie ludzi na taki temat. Chyba na tekst, ze jaki ja mam duży brzuch odpowiadać, a tobie chyba dupa ostatnio urosła!

Przedwczoraj koleżanka do mnie przyjechała na 2 dni i to samo na wejściu. Jaki ty masz wielki brzuch! Myslalam, ze ja trzepnę po prostu [emoji12][emoji85] sama nie cierpi dzieci i nigdy swoich nie planuje wiec ciąża to dla niej całkiem obce zagadnienie.

Nie rozumiem dlaczego ludziom tak bardzo brakuje obycia i dobrego wychowania... moja szwagierka ogólnie jest wielka kobieta do tego mocno przytyła w ciąży, ale ja zawsze jej mówiłam, ze pięknie wyglada i nie komentowałam brzucha, z kolei szwagier non stop mi mówił jaka ja sie gruba zrobiłam... strasznie to przykre, ale myśle ze świadczy tylko o nim samym.

Moj maz i teść to sie śmiali, ze chyba po prostu na swoją żonę nie patrzył [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam dokladnie odwrotnie. mimo ze obiektywnie moj brzuch ma 106 cm czyli jest spory to wszyscy mowia ze zupelnie nie wyglada na 8 miesiac. Z tylu to wogole nie widac ze jestem w ciazy a maz mi powiedzial ze na oficjalnej Gali gdzie bylo 200 osob wygladalam najladniej:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Grama Ale milo usłyszeć takie slowa od męża....
Mój mąż do tej pory mówił że ślicznie wygladam a dzisiaj chyba miał przypływ szczerości i powiedzial mi ze przytylam na buzi i w tyłku a tak to nigdzie. Nosz kur.... przytylam na buzi w tylku i urosl mi brzuch to gdzie mozna jeszcze przytyc przepraszam? w uszach? Tzn ze wszedzie nabrałam masy, ehh mowie wam ci faceci to czasem zero wyczucia :(

Grama Ale milo usłyszeć takie slowa od męża....
Mój mąż do tej pory mówił że ślicznie wygladam a dzisiaj chyba miał przypływ szczerości i powiedzial mi ze przytylam na buzi i w tyłku a tak to nigdzie. Nosz kur.... przytylam na buzi w tylku i urosl mi brzuch to gdzie mozna jeszcze przytyc przepraszam? w uszach? Tzn ze wszedzie nabrałam masy, ehh mowie wam ci faceci to czasem zero wyczucia :(
maz byl po drinku:))) ale generalnie ja sie czuje ladna w ciazy i to im dalej tym bardziej:)
A ja mam w pasie 120cm. Trochę przybyło ostatnio. 104, 114 a teraz 120. Na szczęście już tylko 2,5 tygodnia.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
no ale ty masz tam w brzuszku 2 bobaski. z reszta na zdjeciach widac ze poza brzuszkiem szczuplutka jestes!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

a tu z 31 tc
14692131_1097942146909035_7036058313407205752_o.jpg

Załączniki

• 14692131_1097942146909035_7036058313407205752_o.jpg
    14692131_1097942146909035_7036058313407205752_o.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 767
reklama
Do góry