reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Gabinia zobacz moj brzusio tez taki rozmiarowo jak Twoj :)

Boje sie ze jeszcze urosne[emoji23] [emoji23]

35 tydz 1 d
1477560783-1d1mld.jpeg

reklama
Uff czyli nie tylko mnie to denerwuje. A najśmieszniejsze jest to, że część osób wyjeżdża mi tu właśnie z dużym brzuchem a czesc mowi ojej zaraz rodzisz a masz taki malutki brzuch. To ze mam mały brzuch przeważnie mowia kobiety, które mają dzieci a że duzy To albo faceci albo kobiety które dzieci nie maja ot tacy znawcy :)

Uff czyli nie tylko mnie to denerwuje. A najśmieszniejsze jest to, że część osób wyjeżdża mi tu właśnie z dużym brzuchem a czesc mowi ojej zaraz rodzisz a masz taki malutki brzuch. To ze mam mały brzuch przeważnie mowia kobiety, które mają dzieci a że duzy To albo faceci albo kobiety które dzieci nie maja ot tacy znawcy :)
Kilka msc temu podobnie mnie to denerwowało. Teraz przestałam się przejmować. W końcu końcówka ciąży zobowiązuje ;)

Dokladnie

Ojej tez mnie to niezmiernie irytuje! Ciagle tylko "ale ty masz juz duży brzuch" a jaki mam miec pod koniec 8 mca? Zwłaszcza, ze 97cm nie wydaje mi sie az tak strasznym wynikiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mi wszyscy mowia ze maly mam mimo ze 106cm. ja tez mam wrazenie ze wczesniej bylam grubsza w sensie tluszczyku a teraz wszystko wyciagnal brzuszek. malo kto wierzy ze w 8 miesiacu jestem...zwlaszcza ze wciaz mam ze 2 kiecki takie ze wcale nie widac ze w ciazy jestem..no i kirtke zimowa tez tak mam skrojona ze praktycznie nie widac ciazy.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Gabinia to ty 2 kg schudlas ? Bo ostatnio pisałaś, że 14 kg. Wszystkie albo chudniecie albo mało przybieracie a ja IDE NA MASE
Ja w drugiej ciąży też na koniec chudlam. z 10 na 9 kg skończyłam. A teraz 14 kg na plusie i Jeszcze przez te trzy tygodnie pewnie utyje. Teściowa wczoraj wyskoczyla, że ona myślała że ja z 20 przytyłam i że 14 to mało i muszę kłamać :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w drugiej ciąży też na koniec chudlam. z 10 na 9 kg skończyłam. A teraz 14 kg na plusie i Jeszcze przez te trzy tygodnie pewnie utyje. Teściowa wczoraj wyskoczyla, że ona myślała że ja z 20 przytyłam i że 14 to mało i muszę kłamać :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Głupia baba. Ehhh... ludzie to czasem w jezor powinni się ugryźć.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry