reklama
Uff czyli nie tylko mnie to denerwuje. A najśmieszniejsze jest to, że część osób wyjeżdża mi tu właśnie z dużym brzuchem a czesc mowi ojej zaraz rodzisz a masz taki malutki brzuch. To ze mam mały brzuch przeważnie mowia kobiety, które mają dzieci a że duzy To albo faceci albo kobiety które dzieci nie maja ot tacy znawcy
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Nasze brzuszki są po prostu piękne.
elifit
Moderatorka
Kilka msc temu podobnie mnie to denerwowało. Teraz przestałam się przejmować. W końcu końcówka ciąży zobowiązujeUff czyli nie tylko mnie to denerwuje. A najśmieszniejsze jest to, że część osób wyjeżdża mi tu właśnie z dużym brzuchem a czesc mowi ojej zaraz rodzisz a masz taki malutki brzuch. To ze mam mały brzuch przeważnie mowia kobiety, które mają dzieci a że duzy To albo faceci albo kobiety które dzieci nie maja ot tacy znawcy
majka23x
DokladnieUff czyli nie tylko mnie to denerwuje. A najśmieszniejsze jest to, że część osób wyjeżdża mi tu właśnie z dużym brzuchem a czesc mowi ojej zaraz rodzisz a masz taki malutki brzuch. To ze mam mały brzuch przeważnie mowia kobiety, które mają dzieci a że duzy To albo faceci albo kobiety które dzieci nie maja ot tacy znawcy
mi wszyscy mowia ze maly mam mimo ze 106cm. ja tez mam wrazenie ze wczesniej bylam grubsza w sensie tluszczyku a teraz wszystko wyciagnal brzuszek. malo kto wierzy ze w 8 miesiacu jestem...zwlaszcza ze wciaz mam ze 2 kiecki takie ze wcale nie widac ze w ciazy jestem..no i kirtke zimowa tez tak mam skrojona ze praktycznie nie widac ciazy.Ojej tez mnie to niezmiernie irytuje! Ciagle tylko "ale ty masz juz duży brzuch" a jaki mam miec pod koniec 8 mca? Zwłaszcza, ze 97cm nie wydaje mi sie az tak strasznym wynikiem...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja w drugiej ciąży też na koniec chudlam. z 10 na 9 kg skończyłam. A teraz 14 kg na plusie i Jeszcze przez te trzy tygodnie pewnie utyje. Teściowa wczoraj wyskoczyla, że ona myślała że ja z 20 przytyłam i że 14 to mało i muszę kłamać :/Gabinia to ty 2 kg schudlas ? Bo ostatnio pisałaś, że 14 kg. Wszystkie albo chudniecie albo mało przybieracie a ja IDE NA MASE
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nonkatoja
Głupia baba. Ehhh... ludzie to czasem w jezor powinni się ugryźć.Ja w drugiej ciąży też na koniec chudlam. z 10 na 9 kg skończyłam. A teraz 14 kg na plusie i Jeszcze przez te trzy tygodnie pewnie utyje. Teściowa wczoraj wyskoczyla, że ona myślała że ja z 20 przytyłam i że 14 to mało i muszę kłamać :/
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom