reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Ja w drugiej ciąży też na koniec chudlam. z 10 na 9 kg skończyłam. A teraz 14 kg na plusie i Jeszcze przez te trzy tygodnie pewnie utyje. Teściowa wczoraj wyskoczyla, że ona myślała że ja z 20 przytyłam i że 14 to mało i muszę kłamać :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz bardzo zabawną teściową. :-p
A ja dziś gadałam z sąsiadką i się mnie pyta ile jeszcze. Jak jej powiedziałam, że jeszcze z miesiąc, to była w szoku, bo myślała, że więcej, bo jej zdaniem nie wyglądam na 8 miesiąc. I tak w ogóle, to mam zupełnie inny kształt brzucha niż w pierwszej ciąży, no i wtedy miałam większy. Chyba pierwsza osoba, która stwierdziła, że mam mały brzuch :-p

Irytuje mnie w ogole wypowiadanie sie ludzi na taki temat. Chyba na tekst, ze jaki ja mam duży brzuch odpowiadać, a tobie chyba dupa ostatnio urosła!

Przedwczoraj koleżanka do mnie przyjechała na 2 dni i to samo na wejściu. Jaki ty masz wielki brzuch! Myslalam, ze ja trzepnę po prostu [emoji12][emoji85] sama nie cierpi dzieci i nigdy swoich nie planuje wiec ciąża to dla niej całkiem obce zagadnienie.

Nie rozumiem dlaczego ludziom tak bardzo brakuje obycia i dobrego wychowania... moja szwagierka ogólnie jest wielka kobieta do tego mocno przytyła w ciąży, ale ja zawsze jej mówiłam, ze pięknie wyglada i nie komentowałam brzucha, z kolei szwagier non stop mi mówił jaka ja sie gruba zrobiłam... strasznie to przykre, ale myśle ze świadczy tylko o nim samym.

Moj maz i teść to sie śmiali, ze chyba po prostu na swoją żonę nie patrzył [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam dokladnie odwrotnie. mimo ze obiektywnie moj brzuch ma 106 cm czyli jest spory to wszyscy mowia ze zupelnie nie wyglada na 8 miesiac. Z tylu to wogole nie widac ze jestem w ciazy a maz mi powiedzial ze na oficjalnej Gali gdzie bylo 200 osob wygladalam najladniej:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Grama Ale milo usłyszeć takie slowa od męża....
Mój mąż do tej pory mówił że ślicznie wygladam a dzisiaj chyba miał przypływ szczerości i powiedzial mi ze przytylam na buzi i w tyłku a tak to nigdzie. Nosz kur.... przytylam na buzi w tylku i urosl mi brzuch to gdzie mozna jeszcze przytyc przepraszam? w uszach? Tzn ze wszedzie nabrałam masy, ehh mowie wam ci faceci to czasem zero wyczucia :(

Grama Ale milo usłyszeć takie slowa od męża....
Mój mąż do tej pory mówił że ślicznie wygladam a dzisiaj chyba miał przypływ szczerości i powiedzial mi ze przytylam na buzi i w tyłku a tak to nigdzie. Nosz kur.... przytylam na buzi w tylku i urosl mi brzuch to gdzie mozna jeszcze przytyc przepraszam? w uszach? Tzn ze wszedzie nabrałam masy, ehh mowie wam ci faceci to czasem zero wyczucia :(
maz byl po drinku:))) ale generalnie ja sie czuje ladna w ciazy i to im dalej tym bardziej:)
A ja mam w pasie 120cm. Trochę przybyło ostatnio. 104, 114 a teraz 120. Na szczęście już tylko 2,5 tygodnia.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
no ale ty masz tam w brzuszku 2 bobaski. z reszta na zdjeciach widac ze poza brzuszkiem szczuplutka jestes!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

a tu z 31 tc
14692131_1097942146909035_7036058313407205752_o.jpg

Załączniki

• 14692131_1097942146909035_7036058313407205752_o.jpg
    14692131_1097942146909035_7036058313407205752_o.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 780
reklama
Do góry