reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
36 tc. Opadł trochibo nie jest mi tak dusznoZobacz załącznik 781257
Eli zgrabniutko wygladasz. Mi powoli pilka opada ale tak jeszcze mysle w polowie drogi jest:) lzej sie oddycha, mocniej nacisk na dole czuje ale to jeszcze chyba nie TO.
Zasypie was zdjeciami po weekendzie bo mam w koncu Babyshower i sesje!:) Ciesze sie jak dziecko!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Eli zgrabniutko wygladasz. Mi powoli pilka opada ale tak jeszcze mysle w polowie drogi jest:) lzej sie oddycha, mocniej nacisk na dole czuje ale to jeszcze chyba nie TO.
Zasypie was zdjeciami po weekendzie bo mam w koncu Babyshower i sesje!:) Ciesze sie jak dziecko!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Czekamy na fotorelacje.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj też opadł
Dziś zaczynam 37 tydz

1478257946-1d1mld.jpeg

Od razu więcej w obwodzie się zrobiło

1478257979-1d1mld.jpeg

I wymiary że środy

1478257999-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj też opadł
Dziś zaczynam 37 tydz

1478257946-1d1mld.jpeg

Od razu więcej w obwodzie się zrobiło

1478257979-1d1mld.jpeg

I wymiary że środy

1478257999-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm wiecej w obwodzie a mi pierwsze co przyszlo do glowy jak zobaczylam twoje zdjecie to to ze z kazdym zdjeciem wygladasz coraz szczuplej i jakis taki brzuszek jakby mniejszy.....

Hmmm wiecej w obwodzie a mi pierwsze co przyszlo do glowy jak zobaczylam twoje zdjecie to to ze z kazdym zdjeciem wygladasz coraz szczuplej i jakis taki brzuszek jakby mniejszy.....
Dokladnie ja mialam takie samo skojarzenie. Ze Gabinia coraz mniejsza brzuszek jakby miala !! Super wyglada.
No ja zadnych grubasek nie widze!
Za to napewno widze zgrabna przyszlą mamuske!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry