reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Ja czulam od 11-12 tyg. Później trochę przestałam czuć. Przestraszylam siebi poszlam do lekarza. Zrobił mi usg i wyszło ze dzieci inaczej sie ułożyły. Ale to widać nawet po moim brzuchu bo jakoś taki mniejszy sie wydaje.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra, to ja też wreszcie wrzucę:
brzuszek 2.jpg

Załączniki

• brzuszek 2.jpg
    brzuszek 2.jpg
    284,2 KB · Wyświetleń: 721
Antiope dziewczynka bedzie czy jeszcze nie wiesz ? Pytam bo podobny brzuch mam w budowie (listy w apce nie widze wiec nie moge sprawdzic)
Wiesz ja nie wierzę w te kształty brzucha itd. Z Bazylim chyba miałam podobny.
Niestety wciąż nie wiem co będzie. Połówkowe 7 lipca, to może wreszcie się dowiem. Wcześniej dwa głosy (od mojej pani doktor i od lekarki z genetycznego) bez przekonania na chłopca, ale obie sobie zastrzegły, że to absolutnie nic pewnego i żeby się tym nie sugerować, więc wciąż liczę na córcię.

Na prawdę nie ma co sie nastawiac dziewczynki. Juz tyle razy slyszalam o pomyłce ze lekarza ze nie ma dla mnie na 100 %. I tak mi sie wydaje ze Benjamin w brzuszku siedzi :D jeszcze w Rose nie wierzę:D nie chcę sie nastawic i zawiedziona byc.

reklama
Do góry