reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Ja czulam od 11-12 tyg. Później trochę przestałam czuć. Przestraszylam siebi poszlam do lekarza. Zrobił mi usg i wyszło ze dzieci inaczej sie ułożyły. Ale to widać nawet po moim brzuchu bo jakoś taki mniejszy sie wydaje.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra, to ja też wreszcie wrzucę:
brzuszek 2.jpg

Załączniki

• brzuszek 2.jpg
    brzuszek 2.jpg
    284,2 KB · Wyświetleń: 730
Antiope dziewczynka bedzie czy jeszcze nie wiesz ? Pytam bo podobny brzuch mam w budowie (listy w apce nie widze wiec nie moge sprawdzic)
Wiesz ja nie wierzę w te kształty brzucha itd. Z Bazylim chyba miałam podobny.
Niestety wciąż nie wiem co będzie. Połówkowe 7 lipca, to może wreszcie się dowiem. Wcześniej dwa głosy (od mojej pani doktor i od lekarki z genetycznego) bez przekonania na chłopca, ale obie sobie zastrzegły, że to absolutnie nic pewnego i żeby się tym nie sugerować, więc wciąż liczę na córcię.

Na prawdę nie ma co sie nastawiac dziewczynki. Juz tyle razy slyszalam o pomyłce ze lekarza ze nie ma dla mnie na 100 %. I tak mi sie wydaje ze Benjamin w brzuszku siedzi :D jeszcze w Rose nie wierzę:D nie chcę sie nastawic i zawiedziona byc.

reklama
Do góry