reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Olga no nie wiem czy masz większy. Jak usiądę to jest jeszcze raz taki. Jak mnie położna zobaczyła to z przerażenia usta sobie zakryla i rzekła: ale jesteś ogromną....
Właśnie na nią czekam ma być za 30 min
Ah.. moja tez sie dziwila na ostatniej wizycie i mowila ze mam duzy... mam tylko jedna fotke w bieliźnie wiec nie dodam ;) ale postaram sie na dniach zrobic cos nowego to poprawie Ci humor :) a tak w ogole to ile masz cm na wysokosci pępka?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki, nie wiem na co narzekacie. Wasze maleństwa po prostu wola mieć wygodniej i potrzebują większego mieszkania :) Przecież to zniknie niedługo i nawet będziemy tęsknić za tym brzuszkiem za tymi kopniakami

Ja się swojego brzucha nie wstydzę, ale po porodzie z 25 kg chciałabym zrzucić.

Ok wklejam link mojego brzucha
31+0 dzisiaj

Tak wiem, jest ogromny.
Nie, nie mam bliźniaków ani trojaczków.
Tak, mam większy brzuch od k8sad, a ona ma bliźniaki.
Tak, mam najpokaźniejszy i największy brzuch z was wszystkich.
Tak, kocham swoje dziecko i uważam że ciąża to super stan.

URL="Link do: 166_img_20161007_083854488.jpg - Darmowy hosting obrazków, zdjęć"]
166_img_20161007_083854488.jpg
[/URL]
Oj Lola, Lola myślę, że trosze przesadzasz[emoji6] Piekny masz brzuchol i wcale nie jest ogromny. Po Twoich opowieściach serio spodziewałam się jakiegoś wielkoluda, a tu normalny ciążowy brzuszek[emoji1]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry