reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Olga no nie wiem czy masz większy. Jak usiądę to jest jeszcze raz taki. Jak mnie położna zobaczyła to z przerażenia usta sobie zakryla i rzekła: ale jesteś ogromną....
Właśnie na nią czekam ma być za 30 min
Ah.. moja tez sie dziwila na ostatniej wizycie i mowila ze mam duzy... mam tylko jedna fotke w bieliźnie wiec nie dodam ;) ale postaram sie na dniach zrobic cos nowego to poprawie Ci humor :) a tak w ogole to ile masz cm na wysokosci pępka?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki, nie wiem na co narzekacie. Wasze maleństwa po prostu wola mieć wygodniej i potrzebują większego mieszkania :) Przecież to zniknie niedługo i nawet będziemy tęsknić za tym brzuszkiem za tymi kopniakami

Ja się swojego brzucha nie wstydzę, ale po porodzie z 25 kg chciałabym zrzucić.

Ok wklejam link mojego brzucha
31+0 dzisiaj

Tak wiem, jest ogromny.
Nie, nie mam bliźniaków ani trojaczków.
Tak, mam większy brzuch od k8sad, a ona ma bliźniaki.
Tak, mam najpokaźniejszy i największy brzuch z was wszystkich.
Tak, kocham swoje dziecko i uważam że ciąża to super stan.

URL="Link do: 166_img_20161007_083854488.jpg - Darmowy hosting obrazków, zdjęć"]
166_img_20161007_083854488.jpg
[/URL]
Oj Lola, Lola myślę, że trosze przesadzasz[emoji6] Piekny masz brzuchol i wcale nie jest ogromny. Po Twoich opowieściach serio spodziewałam się jakiegoś wielkoluda, a tu normalny ciążowy brzuszek[emoji1]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry