reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Dajesz radę w takich butach na koturnie? Ja nie daje rady. Tylko i wyłącznie płaskie obuwie.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ja nawet nie przymierzala sie do obcasow czy kotornow. wyczytalam ze jest wieksze prawdopodobienstwo skrecenia nogi (bo waga wieksza i rownowaga zaburzona bo srodek ciezkosci sie zmienia) i to mnie przekonalo bo kiedys mialam ogromne problemy ze skreceniami. bo ja wazylam kiedys 106 kg:( dlatego nieobsesyjnie ale pilnuje sie teraz z waga. mialo byc10 ale ide juz na 12 a po porodzie musze zgubic w sumie 20 ale chce to zrobic spokojnie i metodycznie.
Tez mam jeden i piore [emoji23]
ja mam 2. co do tych do karmienia to ja sie w hm nie mieszcze juz:) poki co mam 2 takie calkowicie miekkie a jak ciut zgubie po ciazy i mi przejdzie pierwszy nawal i sie biust jakos ustabilizuje to bede cos kupowac. widzialam calkiem ciekawe opcje w la vantil.
1475758497-orq4bh.jpeg

No teraz to już chyba widać tego mojego łobuza:)) 29t6d

a8doqqmz725nh9h0.png
Krasnal ja mysle ze proporcjonalnie to sylwetki to masz najmniejszy z nas brzuszek no i zdecydowanie takie fitnesowy!

Ale dziewczyny nie wierze tak na prawde ze ktoras z mam ktora chce swojego dzidziusia to moze na brzuch narzekac! ja jestem dumna z mojego brzucha i nosze go jak blyszczacy order! ewentualnie po moze sie bede wiszacego brzucha wstydzic ale licze ze do tego nie dojdzie.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Ja się swojego brzucha nie wstydzę, ale po porodzie z 25 kg chciałabym zrzucić.

Ok wklejam link mojego brzucha
31+0 dzisiaj

Tak wiem, jest ogromny.
Nie, nie mam bliźniaków ani trojaczków.
Tak, mam większy brzuch od k8sad, a ona ma bliźniaki.
Tak, mam najpokaźniejszy i największy brzuch z was wszystkich.
Tak, kocham swoje dziecko i uważam że ciąża to super stan.

URL="Link do: 166_img_20161007_083854488.jpg - Darmowy hosting obrazków, zdjęć"]
166_img_20161007_083854488.jpg
[/URL]

31+0 dzisiaj

Tak wiem, jest ogromny.

URL="Link do: 166_img_20161007_083854488.jpg - Darmowy hosting obrazków, zdjęć"]
[/URL]
A ja bym pow ze mam większy jak Ty [emoji4][emoji26][emoji16][emoji16][emoji28][emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

31+0 dzisiaj

Tak wiem, jest ogromny.

[/URL]
cudowny masz brzuszek ♥

Lola ja nie widzę zdjęcia

Karolina ale masz ślicznie malutki brzuszek♥ gdzie Emil sie mieści?

Lenam sluczna mamuśka z CIebie

Creativo mi cycki nie rosną i staniki wzielam z H&m b & c będę mierzyć jak przyjdą

Olgi witaj dobrze wygladsz wcale nie duży brzuszek

Krasnal cos widac ale masz sportowa sylwetkę takze i mięśnie trzymają.jakbyś zalizyla cos szerszego to nawet możesz ciaze ukryc

Mydream Agucha zakaz wstawiania zdjęć za szczuple za ładne jestescie

reklama
Olga no nie wiem czy masz większy. Jak usiądę to jest jeszcze raz taki. Jak mnie położna zobaczyła to z przerażenia usta sobie zakryla i rzekła: ale jesteś ogromną....
Właśnie na nią czekam ma być za 30 min

Do góry