ja nawet nie przymierzala sie do obcasow czy kotornow. wyczytalam ze jest wieksze prawdopodobienstwo skrecenia nogi (bo waga wieksza i rownowaga zaburzona bo srodek ciezkosci sie zmienia) i to mnie przekonalo bo kiedys mialam ogromne problemy ze skreceniami. bo ja wazylam kiedys 106 kg dlatego nieobsesyjnie ale pilnuje sie teraz z waga. mialo byc10 ale ide juz na 12 a po porodzie musze zgubic w sumie 20 ale chce to zrobic spokojnie i metodycznie.Dajesz radę w takich butach na koturnie? Ja nie daje rady. Tylko i wyłącznie płaskie obuwie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam 2. co do tych do karmienia to ja sie w hm nie mieszcze juz poki co mam 2 takie calkowicie miekkie a jak ciut zgubie po ciazy i mi przejdzie pierwszy nawal i sie biust jakos ustabilizuje to bede cos kupowac. widzialam calkiem ciekawe opcje w la vantil.Tez mam jeden i piore [emoji23]
Krasnal ja mysle ze proporcjonalnie to sylwetki to masz najmniejszy z nas brzuszek no i zdecydowanie takie fitnesowy!
No teraz to już chyba widać tego mojego łobuza) 29t6d
Ale dziewczyny nie wierze tak na prawde ze ktoras z mam ktora chce swojego dzidziusia to moze na brzuch narzekac! ja jestem dumna z mojego brzucha i nosze go jak blyszczacy order! ewentualnie po moze sie bede wiszacego brzucha wstydzic ale licze ze do tego nie dojdzie.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!