reklama
Sliczne fotki.sesyjka
Zobacz załącznik 777610Zobacz załącznik 777611Zobacz załącznik 777612Zobacz załącznik 777613Zobacz załącznik 777615
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A ty super wygladasz
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
piekna sesja. pasuje ci ta retro sukienka! a ja sie jakos tak zbieram do sesji ze nie wiem czy cos z tego wyjdzie normalnie mam jakas blokade zeby sie za to zabrac...az bedzie za pozno i urodze a podobno teraz tak ladnie wygladamsesyjka
Zobacz załącznik 777610Zobacz załącznik 777611Zobacz załącznik 777612Zobacz załącznik 777613Zobacz załącznik 777615
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
LisiaMama
Fanka BB :)
sesyjka
Pięknie! Zwłaszcza ta koronkowa sukienka robi swoje [emoji4][emoji177] bedzie cudowna pamiątka!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
piekna sesja. pasuje ci ta retro sukienka! a ja sie jakos tak zbieram do sesji ze nie wiem czy cos z tego wyjdzie normalnie mam jakas blokade zeby sie za to zabrac...az bedzie za pozno i urodze a podobno teraz tak ladnie wygladam
Zabieraj sie zabieraj, bo teraz słyszę od kolezanek, ze żałują, ze nie zrobiły sesji w ciąży, mimo, ze kilka z nich przytyło wtedy po 18-20 kg, ale cóż z tego jeśli potem i tak sie patrzy na takie rzeczy z rozrzewnieniem [emoji4]
Ja sie wczoraj umówiłam z fotografka ta od mojej sesji na sesje świąteczne na 28 grudnia, ale juz domowa. Bedzie juz z nami Mikos, bedzie moj maz wiec zrobimy sobie rodzinna świąteczna sesje w domowym zaciszu [emoji4][emoji177]
ja juz tez mam umowiona sesje noworodkowa w domu. mam tlo swiateczne ubranko lampy... wiec bedzie jak w studioZabieraj sie zabieraj, bo teraz słyszę od kolezanek, ze żałują, ze nie zrobiły sesji w ciąży, mimo, ze kilka z nich przytyło wtedy po 18-20 kg, ale cóż z tego jeśli potem i tak sie patrzy na takie rzeczy z rozrzewnieniem [emoji4]
Ja sie wczoraj umówiłam z fotografka ta od mojej sesji na sesje świąteczne na 28 grudnia, ale juz domowa. Bedzie juz z nami Mikos, bedzie moj maz wiec zrobimy sobie rodzinna świąteczna sesje w domowym zaciszu [emoji4][emoji177]
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
LisiaMama
ja juz tez mam umowiona sesje noworodkowa w domu. mam tlo swiateczne ubranko lampy... wiec bedzie jak w studio
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
Super! [emoji4][emoji177] ja sie wlasnie za ubrankiem rozglądam tylko nie wiem jeszcze jaki rozmiar kupić [emoji12]
MyDream
Mialam to samo Z jednej strony bardzo chcialam, ale z drugiej jakos wyjatkowo nie moglam sie ogarnac ze stylizacja, wena totalnie mi odeszla. Jak wkoncu sie ogarnelam z sukienka i wstepna wizja, to od 2 tygodni polowalismy na pogode... I wczoraj chwile przed mialam mega kryzys. Wlosy mi klapnely, naszly chmury, zaczal padac deszcz, na moja sukienke zrobilo sie za zimno... I wyszedl spontan Tak jak stalismy, tak robilismy fotki wyskakujac z pod parasola w momentach kiedy wychodzilo slonce. Efekty na aparacie podobaly mi sie baaardzo, teraz tylko czekam na efekt koncowy a jeszcze fotograf powiedzial, ze bylo tak fajnie, ze chce sie z nami spotkac w weekend i dorobic pare ujec w innym miejscu, z lesna zwierzyna Takze kochana jak Ci brak mocy i weny to nie planuj za duzo, ale nie odkladaj tylko dzialaj! Zobaczysz, ze jak juz bedziesz po to bedziesz zadowolona Pozniej bedzie cudna pamiatka!piekna sesja. pasuje ci ta retro sukienka! a ja sie jakos tak zbieram do sesji ze nie wiem czy cos z tego wyjdzie normalnie mam jakas blokade zeby sie za to zabrac...az bedzie za pozno i urodze a podobno teraz tak ladnie wygladam
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
reklama
LisiaMama
Patrzcie co znalazłam [emoji12]
Ale na świąteczna sesje to troche mało klimatyczne wiec zamówiłam taka czapeczkę elfia [emoji4]
Ale na świąteczna sesje to troche mało klimatyczne wiec zamówiłam taka czapeczkę elfia [emoji4]