reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Musisz miec bardzo silne mięśnie brzucha i maluch nie moze sie przez nie przebić [emoji16] ja to mam juz taka piłkę przy Tobie, ze az sie boje co bedzie za 2 miesiace [emoji51] niby 94cm, ale juz bardzo mocno widac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No nie mam siedzącej pracy więc jest taka szansa, ale na środku widzę jak leżę jak mi się poprzez dziurę w mięśniach ( przy rozejsciu kresy białej? Tak to się nazywa?) wylewa to co normalnie siedzi w środku i tam mam taka dużą wypukłość... mam nadzieję, że mi się to zejdzie po wszystkim!!!:)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Krasnal fajny masz brzuszek, nie odstaje jeszcze jakoś wybitnie, taki gładziutki i delikatny :)

Dziekuje, chociaz ja czuje sie jak balon i ledwo zakladam skarpetkę na prawa noge... lewa mam lepiej rozciągnięta;))
Ja nie wiem jak sobie radzicie dziewczyny z większymi brzuchami i jeszcze z maluchami w domu..:.[emoji33][emoji33] chyba kolejne urodze jak Leoś na studia pójdzie ;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Dlatego ja się zdecydowałam na ciąże dopiero po 8 latach
Dziekuje, chociaz ja czuje sie jak balon i ledwo zakladam skarpetkę na prawa noge... lewa mam lepiej rozciągnięta;))
Ja nie wiem jak sobie radzicie dziewczyny z większymi brzuchami i jeszcze z maluchami w domu..:.[emoji33][emoji33] chyba kolejne urodze jak Leoś na studia pójdzie ;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Dlatego ja się zdecydowałam na drugą ciąże dopiero po 8 latach :-D nie no, z przymrużeniem oka to mówię, ale to, że syn już nie jest taki malutki i dość samodzielny to wielgaśny plus:)

No u mnie na dzien dzisiejszy jest bardzo ciezko.. (mam dosc) caly czas sie zastanawiam jak to bedzie za miasiac skoro juz teraz mam dosc i na drugie pietro wchodze 10min :oo: a co bedzie juz ogolnie pod koniec , maz mnie bedzie turlal hahaha :D
Kochana ja mieszkam na 5 pietrze [emoji21][emoji21][emoji21] I to wysokie mieszkania w starej kamienicy [emoji26]
To sobie wyobraz!!!
Masakre mam!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja się zdecydowałam na ciąże dopiero po 8 latach

Dlatego ja się zdecydowałam na drugą ciąże dopiero po 8 latach :-D nie no, z przymrużeniem oka to mówię, ale to, że syn już nie jest taki malutki i dość samodzielny to wielgaśny plus:)
No u mnie taka wlasnie roznica jest I wcale nie zartuje [emoji23]
Patryk w maju wskoczylo 15
Filipowi w listopadzie wskoczy 7
No I w grudniu urodzi sie Fabis [emoji23]

Fajnie chlopaki beda pomagac [emoji41]
Patryk bedzie na spacery zabieral jak matka bedzie musiala nocke odespac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Kochana ja mieszkam na 5 pietrze [emoji21][emoji21][emoji21] I to wysokie mieszkania w starej kamienicy [emoji26]
To sobie wyobraz!!!
Masakre mam!!!!

Wyobrazam bo u mnie tez kamienica i to 2 piętro jest jak 3... dramat! [emoji87][emoji85][emoji26]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To pomysl co ja mam za brzuch jak mam juz 113cm [emoji87][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
113 ???? cóż to jest do....130 [emoji24] a gdzie min.7 tyg jeszcze ???
jutro wizyta ciekawe ile mały waży [emoji38]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry