reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Musisz miec bardzo silne mięśnie brzucha i maluch nie moze sie przez nie przebić [emoji16] ja to mam juz taka piłkę przy Tobie, ze az sie boje co bedzie za 2 miesiace [emoji51] niby 94cm, ale juz bardzo mocno widac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No nie mam siedzącej pracy więc jest taka szansa, ale na środku widzę jak leżę jak mi się poprzez dziurę w mięśniach ( przy rozejsciu kresy białej? Tak to się nazywa?) wylewa to co normalnie siedzi w środku i tam mam taka dużą wypukłość... mam nadzieję, że mi się to zejdzie po wszystkim!!!:)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Krasnal fajny masz brzuszek, nie odstaje jeszcze jakoś wybitnie, taki gładziutki i delikatny :)

Dziekuje, chociaz ja czuje sie jak balon i ledwo zakladam skarpetkę na prawa noge... lewa mam lepiej rozciągnięta;))
Ja nie wiem jak sobie radzicie dziewczyny z większymi brzuchami i jeszcze z maluchami w domu..:.[emoji33][emoji33] chyba kolejne urodze jak Leoś na studia pójdzie ;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Dlatego ja się zdecydowałam na ciąże dopiero po 8 latach
Dziekuje, chociaz ja czuje sie jak balon i ledwo zakladam skarpetkę na prawa noge... lewa mam lepiej rozciągnięta;))
Ja nie wiem jak sobie radzicie dziewczyny z większymi brzuchami i jeszcze z maluchami w domu..:.[emoji33][emoji33] chyba kolejne urodze jak Leoś na studia pójdzie ;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Dlatego ja się zdecydowałam na drugą ciąże dopiero po 8 latach :-D nie no, z przymrużeniem oka to mówię, ale to, że syn już nie jest taki malutki i dość samodzielny to wielgaśny plus:)

No u mnie na dzien dzisiejszy jest bardzo ciezko.. (mam dosc) caly czas sie zastanawiam jak to bedzie za miasiac skoro juz teraz mam dosc i na drugie pietro wchodze 10min :oo: a co bedzie juz ogolnie pod koniec , maz mnie bedzie turlal hahaha :D
Kochana ja mieszkam na 5 pietrze [emoji21][emoji21][emoji21] I to wysokie mieszkania w starej kamienicy [emoji26]
To sobie wyobraz!!!
Masakre mam!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja się zdecydowałam na ciąże dopiero po 8 latach

Dlatego ja się zdecydowałam na drugą ciąże dopiero po 8 latach :-D nie no, z przymrużeniem oka to mówię, ale to, że syn już nie jest taki malutki i dość samodzielny to wielgaśny plus:)
No u mnie taka wlasnie roznica jest I wcale nie zartuje [emoji23]
Patryk w maju wskoczylo 15
Filipowi w listopadzie wskoczy 7
No I w grudniu urodzi sie Fabis [emoji23]

Fajnie chlopaki beda pomagac [emoji41]
Patryk bedzie na spacery zabieral jak matka bedzie musiala nocke odespac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Kochana ja mieszkam na 5 pietrze [emoji21][emoji21][emoji21] I to wysokie mieszkania w starej kamienicy [emoji26]
To sobie wyobraz!!!
Masakre mam!!!!

Wyobrazam bo u mnie tez kamienica i to 2 piętro jest jak 3... dramat! [emoji87][emoji85][emoji26]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To pomysl co ja mam za brzuch jak mam juz 113cm [emoji87][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
113 ???? cóż to jest do....130 [emoji24] a gdzie min.7 tyg jeszcze ???
jutro wizyta ciekawe ile mały waży [emoji38]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry