reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Alee tu wielorybów ola bogaaa [emoji13] [emoji13] [emoji13]
Wszystkie fajne zgrabne laski z przyczepionymi brzusiami a nie tam jakieś walenie wam się marzą [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Agucha masz śliczny okrągły brzuszek i widać że rośnie ci tylko piłeczka bo przy tym jesteś szczuplutka. Aaaa no i jaki cyc konkretny :) zazdroszcze :)
O tak, chociaż teraz to on ginie przy brzuchu. Śmiałam się z moim T., że gdyby biust w ogóle nie rósł w ciąży, to na takim etapie byłabym chyba wklęsła pod szyją :D

@Olgi89 nie wiem gdzie ta armata, ale Ty wygladasz slicznie :)
@Agucha swietna masz pileczke [emoji7] I jaki biust [emoji41] oddaj troche haha [emoji14]
A to my w 32tc. Czuje sie jak wieloryb, dysze przy najmniejszej aktywnosci. Jak ogladam fotki z kwietnia to nie wierze, ze bylam taka chuda i lekka [emoji23]Zobacz załącznik 776716 Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Oddam chętnie, bo mam tylko jeden biustonosz, który używam na okrągło, a jak piorę i nie wyschnie to muszę w takim od kostiumu występować :D to przez mały obwód pod biustem, stanik prawie 200 zł w takim rozmiarze, a poźniej już go nigdy nie ubiorę.

O tak, chociaż teraz to on ginie przy brzuchu. Śmiałam się z moim T., że gdyby biust w ogóle nie rósł w ciąży, to na takim etapie byłabym chyba wklęsła pod szyją :D

Oddam chętnie, bo mam tylko jeden biustonosz, który używam na okrągło, a jak piorę i nie wyschnie to muszę w takim od kostiumu występować :D to przez mały obwód pod biustem, stanik prawie 200 zł w takim rozmiarze, a poźniej już go nigdy nie ubiorę.
Tez mam jeden i piore [emoji23]

O, a myślałam, że tylko ja taka sierota :D

Właśnie nie wiem, co kupić do karmienia, najlepiej jakiś gumowy rozciągliwy jak balon :p ale chyba jeszcze takich nie sprzedają :D

Ja kupilam w lidlu niedrogie biustonosze do karmienia na wszelki wypadek miseczke C ale i tak jakos glupio nie odstaje ten stanik bo jest caly materialowy, ze tak to okresle ... Pozniej chce sobie kupic jakies ladniejsze jak juz bede wiedziala jaki rozmiar mam docelowo przy karmieniu piersia
Normalnie nosze B i caly czas w sumie w B sie mieszcze ...

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Mnie coś siostry kupiły w Primanim do karmienia. Zobaczę jak mi mama przywiezie. A teraz tak jak wy chodzę w dwóch biustonoszach które jeszcze msc temu były na mnie za duże [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry