reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1461442385.348853.jpg

Lili leżąc specjalnie dla Ciebie z hotelowego loża hehe :)

Gaga ślicznie ciążowy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1461442385.348853.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1461442385.348853.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 712
reklama
Emka istnie ciążowy masz też brzusio, baaardzo mi się podoba! Zgrabniutki do tego.

Gaga wow, wywalio faktycznie i tez ciazowo.

Wam rosnie a mi chyba opadł hihi.

Linka, Ty o tej kulce pisalas. Miałaś tak wcześniej? Od wczoraj trochę podbrzusze pobolewa.. Dzis czuje juz kulkę mocna na bliznie i maluch detektorem wyszukany wyżej, podniósł Się na pewno lekko do góry. Z tym, ze jak się klade, i dotkne to czuje to mocne wybrzuszenie bardziej z prawej, jest tak hmm twardo. Po lewej tez ale dużo mieksze. Myślisz, że to brzuszek tak nietypowo?

reklama
Lili tak bo ja mam dzidzia wyżej , dużo i napewno po lewej stronie bo tak go oglądała na prenetalnym i mówiła ze z lewej strony i jak leżę z rana to taka gula wystaje z lewej strony mniej więcej jak piesc scisnieta , i na około wszystko miękkie tylko ta gula . Zresztą u nas wielorudek to dzidzia maja tyle miejsca ze niedługo kulki będą z różnych stron wyczuwalne :)

Do góry