reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

1462944992-1d1mld.jpeg
a to mój domek :) jejku zaraz 15 tydz aaaaaaaaaaaa! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iza super. Jeszcze mięśnie ładnie widać [emoji5]

Dziewczyny jak u Was z wagą jeśli mogę zapytać? Ja startowalam z 61 tu już 13 tydzień i ciągle to samo 61 góra 62[emoji58] dziś rano 61.6kg

Wizyta 2 czerwca ciekawe czy przez te 3 tygodnie jeszcze coś nabiorę czy nie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka ja na pierwszej wizycie to był 5 tc miałam wpisaną 50,5 na następnej miałam już 52,4 a dziś zobaczę ile przytyłam ;)

Ja zaczynałam 59.5 teraz mam 63.1 przez ostatnie 3tyg na + 700g, podejrzewam że byłoby więcej ale przez mój ząb mało jadlam.
I śmiać mi się chce co się ważę bo jem tyle co przed ciążą,obawiam się że czasami nawet mniej a waga idzie w górę :O

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Iza twój jest mniejszy niż mój przed ciążą :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Chudzielcu :d
Iza swoją drogą napisz do mnie bo numery straciłam ;)

U mnie było chyba 64 lub 64,5 a ostatnio jak się ważyłam 65 z małym kawałkiem
Ale ja już mam nie brzuch tylko brzuchol ;d

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza piękne mięśnie brzucha masz na górze. Ładny domek ♡
Emalka ja na ostatniej przytyłam kg ale na pewno więcej już

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza zgrabniutka ale to już wiesz. Tez robi się piłeczka na dole?

Keejti no zobaczymy, byłoby miło ale na scanach nic między nogami nie zauważyłam hihi.

Wczoraj miałam w ubraniu pełnym u lekarza 52kg. Wiec 1 do przodu a dokładnie 700g od dwóch tygodni wstecz. Z tym, ze ja zgubiłam ponad kg wcześniej czyli już nadrobilam.
Ale wg się nie ma co przejmować. U mnie cycki są mega, dopiero na C przeszłam a już D potrzebuje, ciąża mi.

reklama
U mnie gdzies 3 kg na plusie. Ale cyce podobnie jak u Lilith rosna jak szalone. Mialam b a teraz szykuje sie do d.

Lilith-zapomnialam Ci wczoraj napisac ze super wygladalas w blondzie! Podejrzalam Cie na jakims zdjeciu brzuszka ktore ostatnuo dodawalas :-)

Do góry