reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

ani nie mówcie o cycach ja ostatnio zakupiłam 70E i 75F :D a już nie wspomnę jak trudno znaleźć taką miseczkę z takim małym obwodem pod biustem

reklama
Oj 70e to mój standard mega ciężko kupić za rozsądne pieniądze do tego. Jeśli w ogóle to tylko jakieś gładkie.
Teraz przesiadlam się do 75d ale powoli to już za mało. [emoji53] mogło by się to już zatrzymać

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie w połowie tamtej ciąży 75f nosiłam i zawsze w sklepie kariery jest w białym stacjonarny i też internetowy. Mają bieliznę alles i ava. Właśnie chyba muszę poszukać z tamtego okresu chyba tylko ślubny mi został chociaż teraz pewnie d/e by wystarczyło. Ale wczoraj jak sukienkę mierzyłam sofy za określenie cycek mi wypadł jak rece podnioslam :d

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz 70d idę kupić ale mam problem bo jeden cyc to c bardziej, duża różnica jest..

Dokladnie, tez się zastanawiałam co taka cisza skoro Brzuszki juz powinny być widoczne.

reklama
To zaczynam 17 tydzień 2 dzień obok najmłodszy mój Jaś

Załączniki

• 20160519_145622.jpg
    20160519_145622.jpg
    261,7 KB · Wyświetleń: 187
Do góry