reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

Lilith- piekny domek ma Twoja dzidzia! :-)

Milagros- wlasnie moja bratowa nosi pod serduszkiem synka i ma taki piekny brzuszek jak nasza lilith. Bardzo zgrabny i wysoki:-) moze cos w tym jest;-)

reklama
Princeseczka moja przyjaciółka też i właśnie chłop jak malowany ma być :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

0346420d5d12663a7fb02cd790b752c0.jpg

A to mój ;)

Milagros Tyyyy chyba to potwierdzę. Z synkiem tez taki miałam jak mówisz a z cora Odkopalam i kuleczka jak u Ciebie!! Sliczniutka ja masz, wlasnie tak na dole, okraglutka. Spory juz, na pewno nie ukryjesz hihi.
Wrzuce z cora dla przykładu. Kulka na dole. A na drugim z synkiem. Tl tez od góry brzuch jest.
Ciekawe ile w thm prawdy. Ja jeszcze ponad tydzień czekania..

Załączniki

• 16 tydzien.jpg
    16 tydzien.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 188
  • IMG_20140213_145954.jpg
    IMG_20140213_145954.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 188
No powiem wam że po jedzeniu i jeszcze opiciu to Masakra a tak normalnie dzisiaj babka w sklepie się dziwnie na mnie spojrzała jak powiedziałam że w ciąży jestem. ;)

Raczej niedowierzala bo ja nie chciałam nawet przymierzyc tej sukienki świecie przekonana że się nie zmieszcze [emoji14] ale ze brzuch nisko to mam Luz :D

reklama
Do góry