reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
Dzjekuje :-) No to moja trzecia ciaza i znow pewnie bedzie wiekszy niz na wiek ciazy. Ale pewnie niedlugo sie zatrzyma i bedzie stal chwile wiejscu. Jeszcze trzeba zadbac o diete zeby tluszczem nie obrosl :p haha bo i tak chrupkowi zimno nie grozi juz teraz ;-)

;D przynajmniej ma wygodne mieszkanko. Pamiętam ją w pierwszej ciąży wyczekiwałam brzuszka. Przed porodem miałam takiej wielkości jak twój teraz..:)

Powaznie? Ja mialam w pierwszej ciaxy w 20 tc taki jak mam teraz. Ale to pierwsza ciaza. A w drugiej juz przt koncowce jak slon bylam. Brzuch wchodzil pierwszy pozniej dlugo potem ja. Dlatego zawsze na ip mnie pytano blizniaki czy wielowodzie. Pokazcie brzuszki swoje !:-D ja juz koncze 9 tc ... jak ten czas leci...

Mamamila
Ty pewnie szczuplutka jestes a ja tam waga troche grzesze niestety

Moj chrupek jest wygodnicki taki maly a taki metraz se zrobil :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ją jutro zacznę 7 tc. Na porodowe położna mówiła mały brzuszek to dziecko ok 2800 a młody miał 3 550 i gdzie on tam siedział: )

reklama
O kurka to ladnie sie tam skitral :-) moj sie duzy nie urodzil mimo duzego brzuszka. W 36 tc i mial 3450 i 51 cm. Choc moze jakby posiedzial do konca to kto wie ile by wazyl

Do góry