reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

Kesti....kurka wodna...ja taki miałam w I trymestrze:-) w tej ciąży bardzo szybko był widoczny.

Daria...matko! jaka chudzinka:-)

chciałabym mieć mniej chociaż 10 kg i czekam z niecierpliwością na poród, bo mam nadzieję, że zrzuce tyle ile po Mai...tylko żeby to nie wróciło już

reklama
KESTI-Matko gdzie masz dzidzię??:):):):)
Ja od 2 tyg.urosłam straszliwie, wcześniej też miałam mały jak na ten miesiąc ale... nie aż tak!!!Tak to miałam przed ciążą:-D:-D

Podejrzewam, ze troszke jeszcze urosnie, ale z doswiadczenia po pierwszej ciazy to taki urok w mojej rodzinie, ze dzieci sie tak ukladaja, ze brzuszki nie sa wielkie a i tez ilosc wod nie jest duza, bo np. czesto duzy brzuszek jest od wlasnie duzej ilosci wod tez. Ale czasem chcialabym miec taki duzy okragly brzuszek:)

Selerowa, wszystko zrzucisz.

Ale apropo brzuszkow to mam kolezanke, ktora jest szczuplutka i ona taki jak ja teraz brzuch miala przy porodzie:) A mala wazyla 3kg

Kesti czekałam kiedy wrzucisz swój brzuszek, a jego rzeczywiście nie ma ;-) Chudziutka, zgrabniutka jesteś (przy okazji - świetne buty :tak:), tylko pozazdrościć. Choć z drugiej strony, tak jak piszesz, fajnie jest pocieszyć się w ciąży okrągłym bebzolkiem ;-) A przed ciążą to ja nawet miałam większy brzuszek niż Ty teraz ;-)

Kesti ale malusi brzusio ..:-D nie pomyliły Ci sie czasami tygodnie ciazy ??:-D:-p hah na moj brzusio ludzie mowia ze malusi jak na ten tydzien ciazy a co dopiero na twoj by powiedzieli :-D ale super bedziesz miałą mniej do zrzucania;-)

Kesti :szok: Strasznie malutki ten twój brzuszek. Ale fajnie i sie ogolisz i wszystko bez problemu zrobisz:-p U mnie to już nielada gratka z schylaniem itd.

oki to i ja sie pochwale:-) tak wyglada zblizajazy sie 32 tydz ciazy blizniaczej:) 2013-12-19 11.31.34.jpg

Załączniki

• 2013-12-19 11.31.34.jpg
    2013-12-19 11.31.34.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Do góry