reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
w obwodzie mam 88 cm jak na mnie to duzo tyle gdzies miala przy colinie jak rodzilam ;p a on sie urodzil z waga 3300 :) ale dziecko czuje ze jest chyba dlugie bo tam mi sie w brzuchu kreci i kopie z colinem juz myslalam ze bolesnie mnie kopie ale to dziecko pobija wszystko;/ moj brzuch wyglada jak falujace morze tak lata ;p

Bez tytułu.jpg
A to moj brzuszek, zdjecie z weekendu z parapetowki u znajomych:)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 134
chce edytowac posta i nie moge to napisze jeszcze raz bo tam zle napisalam ;p kesti gdzie ty masz brzuch ja taki to mialam tylko z nadia ;p verita no ja w biodrach to mam 88 w ciazy;/a przed to mam tak 77-79

reklama
Do góry