reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
dzieki:) chociaz waga mowi swoje:) a najlepsze jest to ze dopiero z 3 tyg temu wyszedl bo do 7 miesiaca jak ktos sie dowiedzial ze jestem w ciazy to zdziwko hhehe:-) a w 3 tyg taki bebech wyszedl i to blizniaki jeszcze:tak:Polozna jak pobierala mi krew to napoczatku tez sie dziwila ale usg nie klamie kazde ma juz ok 1700:-)

widac/??

Załączniki

• Zdjęcie5075.jpg
    Zdjęcie5075.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 100
  • Zdjęcie5168.jpg
    Zdjęcie5168.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 108
Kesti-Ty jak modelka :)figurka..no no,pozazdroscic
Daria-chudzinka jstes,ale jak topowiedzial ost gin..płod jest jak ...pasozyt,wszystko od matki wciaga
niespodobała mi sie ta nazwa "pasozyt" ale cos w tym chyba jest
jedne mimo ciaży szczuplutkie ze tylko brzuch widac

dla mnie macie wszystkie ladne brzuszki:)

Ostatnia edycja:
Kesti :szok: Strasznie malutki ten twój brzuszek. Ale fajnie i sie ogolisz i wszystko bez problemu zrobisz:-p U mnie to już nielada gratka z schylaniem itd.

hah
ja tez sie nie ogole
ost/.tak sie goliłam ze masakr..brzuch zasłaniał,to ..piersi jaksie pochyliłam mi zasłanialy
wyszlam z wanny atu polowa wydepil.jakos a druga..zapomniałam o 2 polowie
zasweszlam do wanny
ale z lusterkiem to h..o sie goli
maż chciał mnie maszynka do wlosów..ale balam sie ze mnie zatnie
jak ja do porodu pójde??:szok:
choc dla połzonych to normalka raczejh

reklama
Do góry