reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Kobity piękne te Wasze brzuszki :-)

A to my w 16tc
16tc.jpg

Załączniki

• 16tc.jpg
    16tc.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 86
Jejku jakie sliczne te Wasze brzuszki...Moj maz na moje stwierdzenie, ze zaczyna mi brzuszek widac stwierdzil, ze chyba z wkleslego do plaskiego....:(

edda jaki śliczny brzusio i ja też jestem nie daleko 15 tygodnia i mam mniejszy :)

Katia śliczny brzucholek, a tak się zapytam z ciekawości ile ważyłaś przed ciążą?? Bo wydajesz się taka chudzinka :) Peees : dostrzegłam że zdj zrobione jeszcze w piżamce?? :))

Sylwia9 tak, zdjęcie jest piżamowe :-) Chociaż dzisiaj to mój strój codzienny, bo leżę w łóżeczku. Co do wagi, to przed ciążą ważyłam 61kg, a teraz 62kg.

Verita pokaż,pokaż brzuszek :-)

Kesti pochwal się swoim cudem :-)

Katia super brzusio :-) taki juz duzy no super :-D

jejciu a ja czekam i czekam az pojawi sie moj brzuszek , jak na razie nie ma juz tak płasko jak wczesniej ale tez nie ma typowego brzuszka ciazowego takiego jak u was , jak wyskoczy cosik to zrobie wam zdjecie ;-)

reklama
Do góry