reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

89Katia nie wyglądasz jak grubas tylko pięknie zaokrągla Ci się brzuszek, co świadczy o tym że synuś pięknie rośnie sobie w brzusiu :)

reklama
Teraz tak sobie pomyślałam z jakim brzucholem pojadę na porodówkę, jak już teraz jest taki duży :-)

Monila, Patusia gadajcie, gdzie Wy trzymacie te dzieciaczki???? :-D:-D:-D

Czuję się przy was strasznie gruba:zawstydzona/y:

To moje zdjęcia z wczoraj z popołudnia
DSC_0100.jpgDSC_0101.jpg

Załączniki

• DSC_0100.jpg
    DSC_0100.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0101.jpg
    DSC_0101.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 62
katia piękny masz brzusio! ale widzę że chudzinka z Ciebie! więc tylko brzuszek pięknie rośnie :)

ciągle się mówi że w drugiej ciązy szybciej widać brzuch u mnie jak widać nic nie widać a już +1kg. Z Lenką brzuch dopiero zaczał rosnąc po 20 tc i to jeszcze powolutku...

Katia jak to mowi moj lekarz ma pani głeboka macice wiec maluszek bardziej siedzi na plecach niz na brzuszku :-p Karolek tez tak siedział :-)

dziewczyny kazdy brzuszek inny ale tez kazdy bardzo fajny ;-)

u mnie 1kg na plusie :-)

Magdzik20 PRZEPIĘKNY brzuszek! I wcale nie gruba zazdroszczę bo też już bym chciała taki mieć. U mnie jak narazie chyba sam tłuszczyk no ale jak już wspominałam nigdy nie należałam do błaskobrzuszków :) ja już bym chciała mieć piłeczkę ! :)

Piękne brzuszki dziewczyny :-) ja to już trochę odstający mam, tylko z tymi kilogramami to chyba tak najgorzej na Waszym tle wychodzę, bo ja to mam jakieś 5 do przodu...Znaczy problemem jest to, że nie ważyłam się przed ciążą więc dokładnie nie wiem. Ale ja też ćwiczyłam regularnie wcześniej, a tu przez pierwsze trzy miesiące zero ruchu praktycznie i teraz wreszcie muszę się zmobilizować, żeby piłkę napompować. Bo póki co to wychodzi mi moje lenistwo ;-)

U mnie jeszcze 800g i dojde do stanu wagi z przed ciazy:) Bo juz bylam blisko, ale to chyba woda sie zatrzymala...

reklama
magdzik- piękny brzuszek. Wcale nie jesteś grubasem, nawet tak nie myśl.

a to moje zdjęcie z wakacji, brzuszek 14t1d :
IMG_0478.jpg

Załączniki

• IMG_0478.jpg
    IMG_0478.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 105
Do góry