reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Blondi1990 w którym Ty jesteś tygodniu? Ja bym też już chciała poczuć... jestem w 15 tyg. więc myślę że z miesiąc jeszcze zaczekam...
w suwaczku widac a lekkie ruchy czułam juz od 13 tyg a kopniak pierwszy w 18tyg . ale moze to dlatego ze to moja druga ciaza

u mnie nadal mało co widac brzuszek .
ale w pierwszej ciazy zaczał rosnac pod koniec 5 miesiaca
a mam 2,5kg na plusie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blondi do konca ciazy jeszcze daleko :-) wiec za wczasu sie nie ciesz :-p znam dziewczyne ktora przez wiekszosc ciazy mało przybierałą na wadze a pod koniec tak podskoczyła ze az w szoku była :-p

eee nie mam jednak wagi ;/ ja już bym chciała mieć taki brzuszek ale nie chciałabym przytyć 24kg :szok: pewnie cięzko by mi było zgubić taka wagę ;/

reklama
Monila no jak ktoś ma gena tak jak np. ja to nie zrzuci tych kilosów za nic w świecie
ja w pierszej ciąży zupełnie się niczym nie przejmowałam przytyłam 30 kg:szok: 6 lat i nie wróciłam niestety do wagi sprzed ciąży 5 kg zawsze zostawało w obwodzie niezależnie co robiłam a im człowiek ( w domyśle kobieta) starszy (i ma gena grubej dupy) tym trudniej się pozbyć nadmiaru. Staram się pilnować jak mogę ale za szybko rośnie mi waga już + 4 kg a jeszcze 6 miesięcy ciąży. Ja przy mojej nadwadze i tak mogę przytyć max 10 no ale przecież nie mogę nic nie jeść
wszystko po mamusi:wściekła/y::-D

Do góry