reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Blondi1990 w którym Ty jesteś tygodniu? Ja bym też już chciała poczuć... jestem w 15 tyg. więc myślę że z miesiąc jeszcze zaczekam...
w suwaczku widac a lekkie ruchy czułam juz od 13 tyg a kopniak pierwszy w 18tyg . ale moze to dlatego ze to moja druga ciaza

u mnie nadal mało co widac brzuszek .
ale w pierwszej ciazy zaczał rosnac pod koniec 5 miesiaca
a mam 2,5kg na plusie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blondi do konca ciazy jeszcze daleko :-) wiec za wczasu sie nie ciesz :-p znam dziewczyne ktora przez wiekszosc ciazy mało przybierałą na wadze a pod koniec tak podskoczyła ze az w szoku była :-p

eee nie mam jednak wagi ;/ ja już bym chciała mieć taki brzuszek ale nie chciałabym przytyć 24kg :szok: pewnie cięzko by mi było zgubić taka wagę ;/

reklama
Monila no jak ktoś ma gena tak jak np. ja to nie zrzuci tych kilosów za nic w świecie
ja w pierszej ciąży zupełnie się niczym nie przejmowałam przytyłam 30 kg:szok: 6 lat i nie wróciłam niestety do wagi sprzed ciąży 5 kg zawsze zostawało w obwodzie niezależnie co robiłam a im człowiek ( w domyśle kobieta) starszy (i ma gena grubej dupy) tym trudniej się pozbyć nadmiaru. Staram się pilnować jak mogę ale za szybko rośnie mi waga już + 4 kg a jeszcze 6 miesięcy ciąży. Ja przy mojej nadwadze i tak mogę przytyć max 10 no ale przecież nie mogę nic nie jeść
wszystko po mamusi:wściekła/y::-D

Do góry