reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Anka córki faktycznie się nie wyprzesz :) podobna mocno:)
Mi się zapomina ostatnio o tym smarowaniu,na poczatku 2 razy dziennie bez przewy,a teraz..hmmm ;D jak narazie nie widzę żadnych rozstępów,ale mogą jeszcze sie pojawić po porodzie nie??

reklama
pięknie marcóweczki rośniecie :) aż miło się tu zagląda i ogląda :)

Anka kobiecość że tak powiem z Ciebie kipi ;) a brzuszek jeszcze dodaje urody ;)

ja mam cichą nadzieję że skoro przy synku rozstępy się nie pojawiły na brzuszku...a był spory, to i tym razem się uda ;) nawilżam się cała haha balsamem codziennie, nooo czasem mi sie zapomni :p

No Ania Faktycznie bardzo kobieco wyglądasz z brzuszkiem :) kto wie może z Laury fotograf będzie..
a mi mimo prawie codziennego smarowanka rozstępy się pojawiły - pocieszam się że tylko kilka i raczej z dołu brzuszka...

anka tylko brzuchol masz, reszta szczupla! a co do rozstepow na udach to to samo mialam, zobaczylam po porodzie, a na brzuchu nic

mikowata dokladnie, rozstepy to niestety sprawa dziedziczna bardziej...

truskaffka mi sie notorycznie zapomina, w tamtej ciazy raz dziennie to minimum, a teraz to od swieta :confused2:

Heh Herbata mam tak samo, jak mi się przypomni to smaruję. Ale brzuszek mam mniejszy bo i dziecko mniejsze, więc się pocieszam, że nic nie wyskoczy;-)
Anka pięknie wyglądasz, naprawdę:-)

roksaa ja tez licze ze na brzuchu nic nie bedzie, ale wagowo chyba tyle samo bede miala co wtedy wiec raczej powinno byc ok

a oto moj brzuch pelen rozstepow,ktore powsataly nie w okresie ciazy lecz sa z czasow gdy dosc duzo przytylam :-(
23012013400.jpg

reklama
Do góry