reklama
Deizzi
Fanka BB :)
Dziewczyny śliczne ,,domki"
My tu pierwszy raz kumulujemy ,,pewien"okres
tc 26
tc 31t
c 34+6 ( specjalnie do akcji Matki I kwartału
Zobacz załącznik 532230Zobacz załącznik 532231Zobacz załącznik 532232)
My też z terminem na 1 marca śliczny brzuszek
wszystkie śliczne
NomiMalone
Herbata
aniulkas super zdjecia, faktycznie maz chudzinka przy Tobie, ale taka nasza uroda sloniowata :-)
nomimalone piekny brzuszek!
aleksp ladna pileczka
anka jak zwykle lekko wygieta ;-) duzy juz
madziarra spory domek dla malucha. sliczny!
mikowata ale zgrabny brzuszek! pewnie nie masz rozstepow?
nomimalone piekny brzuszek!
aleksp ladna pileczka
anka jak zwykle lekko wygieta ;-) duzy juz
madziarra spory domek dla malucha. sliczny!
mikowata ale zgrabny brzuszek! pewnie nie masz rozstepow?
anka26_x_07
Mama Laury :)
Nomi piekny brzuszek, sliczniutki
no własnie dziewczyny jak to z tymi rozstepami. Jakie jest prawdopodobienstwo ze w ostatnim miesiacu cos jeszcze wyjdzie...
Znajoma mowi ze jak do 9go miesiacanie wyjda to jest znikome prawdopodobienstwoo....
Dajcie znac jak cos wiecie, bo ja koncze 8 miesiac bez i modle sie zeby juz tak zostało..
Herbata sluszna uwaga, tez zauwazylam ze ten brzuch to mam taki jak pilka , ni to jablko ni to gruszka jakos dziwnie mi sie ta moja mała tam układa
Znajoma mowi ze jak do 9go miesiacanie wyjda to jest znikome prawdopodobienstwoo....
Dajcie znac jak cos wiecie, bo ja koncze 8 miesiac bez i modle sie zeby juz tak zostało..
Herbata sluszna uwaga, tez zauwazylam ze ten brzuch to mam taki jak pilka , ni to jablko ni to gruszka jakos dziwnie mi sie ta moja mała tam układa
Aleksp moja przyjaciółka smarowała się od początku ciąży kremami przeciw rozstępom, była bardzo zadowolona, ale właśnie w 9 miesiącu skóra zaczęła jej aż trzeszczeć i niestety nie wytrzymała. pod sam koniec ciąży porobiły jej się rozstępy na całym brzuchu. więc to mit, że w ostatnim miesiącu już się nie pojawią.
reklama
Podziel się: