reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Dziewczyny śliczne ,,domki"
My tu pierwszy raz kumulujemy ,,pewien"okres
tc 26
tc 31t
c 34+6 ( specjalnie do akcji Matki I kwartału
ciaza26t.JPGciaza31 24.12.12.jpgDSC02524.JPG)

reklama
aniulkas super zdjecia, faktycznie maz chudzinka przy Tobie, ale taka nasza uroda sloniowata :-)

nomimalone piekny brzuszek!

aleksp ladna pileczka
anka jak zwykle lekko wygieta ;-) duzy juz

madziarra spory domek dla malucha. sliczny!

mikowata ale zgrabny brzuszek! pewnie nie masz rozstepow?

no własnie dziewczyny jak to z tymi rozstepami. Jakie jest prawdopodobienstwo ze w ostatnim miesiacu cos jeszcze wyjdzie...

Znajoma mowi ze jak do 9go miesiacanie wyjda to jest znikome prawdopodobienstwoo....
Dajcie znac jak cos wiecie, bo ja koncze 8 miesiac bez i modle sie zeby juz tak zostało..

Herbata sluszna uwaga, tez zauwazylam ze ten brzuch to mam taki jak pilka , ni to jablko ni to gruszka jakos dziwnie mi sie ta moja mała tam układa

Aleksp moja przyjaciółka smarowała się od początku ciąży kremami przeciw rozstępom, była bardzo zadowolona, ale właśnie w 9 miesiącu skóra zaczęła jej aż trzeszczeć i niestety nie wytrzymała. pod sam koniec ciąży porobiły jej się rozstępy na całym brzuchu. więc to mit, że w ostatnim miesiącu już się nie pojawią.

reklama
Do góry