reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

zabka co ty tam gadasz, i tak masz piękny brzuszek! pewnie sama jesteś śliczną kobietą :) ja dostałam teraz rostepów na zgieńciu ramienia i śmieje sie z tego. Mówie do męża że jestem tygrys :) ja sie z moich śmieje. Też mam przed ciążowe paski ;)

reklama
nimiti jeszcze na cycach mi wyszly.pamietam jak moja siorka w ciazy chodzila to jej sie na udach zrobily.ja tego uniknelam na szczescie:)

Żabko, śliczny brzuszek :)
Ja mam pełno rozstępów na udach i biodrach.. Te, które miałam przed ciążą po prostu się powiększyły. Na brzuchu na razie brak, i fajnie byłoby chociaż tam ich nie mieć.. Bo prawdę mówiąc to nawet na łydkach pod kolanami można kilka kresek u mnie znaleźć:-p.

A to my sprzed chwili:
2013-01-23 10.16.49.jpg

nimiti jeszcze na cycach mi wyszly.pamietam jak moja siorka w ciazy chodzila to jej sie na udach zrobily.ja tego uniknelam na szczescie:)

czym do ludzi koleżanko ;) ja mam takie rozstępy na cyckach że szkoda gadać, a swoją drogą są takie wielkie że czasem wydaje mi sie że lada moment będę je na plecy zarzucać :D na udach nie mam o dziwo ale cała reszta to normalnie tygrys :D

makunia fajny brzusio.
u Ani zreszta tez:)
nimiti moje tez sa duze :)jak leze to moj sie smiej ze mi uciekaj na boki. a jak maly sie uwiesi na nich to bede miec pepek miedzy piersiami;-)

Wszystkie brzuszki piękne!!!!

Makunia też mi sie powiększyło kilka rozstępów (jeszcze z czasów dojrzewania) na brzuchu na razie brak, muszę zakupić pasy poporodowe, nie wiem czy to coś da ale pewnie nie zaszkodzi!!

Anka, Żabka, Makunia -wy przynajmniej małe tyłki macie - ja już wyglądam jak słonik...

reklama
hej dziewczyny,
ja mam takie pytanko nie odnośnie wielkości brzuszka itd:) tylko....czy mialyście lub macie takie uczucie ciągnacej skory na brzuchu??? Jestem w 19tc i uczucie jakby chciało mi rozerwać skórę. czasem ciagnie tak po bokach a czasem od góry jakby od mostka w doł. Jest to na tyle klopotliwe że mam trudności z wyprostowaniem się:(

Do góry