reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

zabka co ty tam gadasz, i tak masz piękny brzuszek! pewnie sama jesteś śliczną kobietą :) ja dostałam teraz rostepów na zgieńciu ramienia i śmieje sie z tego. Mówie do męża że jestem tygrys :) ja sie z moich śmieje. Też mam przed ciążowe paski ;)

reklama
nimiti jeszcze na cycach mi wyszly.pamietam jak moja siorka w ciazy chodzila to jej sie na udach zrobily.ja tego uniknelam na szczescie:)

Żabko, śliczny brzuszek :)
Ja mam pełno rozstępów na udach i biodrach.. Te, które miałam przed ciążą po prostu się powiększyły. Na brzuchu na razie brak, i fajnie byłoby chociaż tam ich nie mieć.. Bo prawdę mówiąc to nawet na łydkach pod kolanami można kilka kresek u mnie znaleźć:-p.

A to my sprzed chwili:
2013-01-23 10.16.49.jpg

nimiti jeszcze na cycach mi wyszly.pamietam jak moja siorka w ciazy chodzila to jej sie na udach zrobily.ja tego uniknelam na szczescie:)

czym do ludzi koleżanko ;) ja mam takie rozstępy na cyckach że szkoda gadać, a swoją drogą są takie wielkie że czasem wydaje mi sie że lada moment będę je na plecy zarzucać :D na udach nie mam o dziwo ale cała reszta to normalnie tygrys :D

makunia fajny brzusio.
u Ani zreszta tez:)
nimiti moje tez sa duze :)jak leze to moj sie smiej ze mi uciekaj na boki. a jak maly sie uwiesi na nich to bede miec pepek miedzy piersiami;-)

Wszystkie brzuszki piękne!!!!

Makunia też mi sie powiększyło kilka rozstępów (jeszcze z czasów dojrzewania) na brzuchu na razie brak, muszę zakupić pasy poporodowe, nie wiem czy to coś da ale pewnie nie zaszkodzi!!

Anka, Żabka, Makunia -wy przynajmniej małe tyłki macie - ja już wyglądam jak słonik...

reklama
hej dziewczyny,
ja mam takie pytanko nie odnośnie wielkości brzuszka itd:) tylko....czy mialyście lub macie takie uczucie ciągnacej skory na brzuchu??? Jestem w 19tc i uczucie jakby chciało mi rozerwać skórę. czasem ciagnie tak po bokach a czasem od góry jakby od mostka w doł. Jest to na tyle klopotliwe że mam trudności z wyprostowaniem się:(

Do góry