reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Anka córki faktycznie się nie wyprzesz :) podobna mocno:)
Mi się zapomina ostatnio o tym smarowaniu,na poczatku 2 razy dziennie bez przewy,a teraz..hmmm ;D jak narazie nie widzę żadnych rozstępów,ale mogą jeszcze sie pojawić po porodzie nie??

reklama
pięknie marcóweczki rośniecie :) aż miło się tu zagląda i ogląda :)

Anka kobiecość że tak powiem z Ciebie kipi ;) a brzuszek jeszcze dodaje urody ;)

ja mam cichą nadzieję że skoro przy synku rozstępy się nie pojawiły na brzuszku...a był spory, to i tym razem się uda ;) nawilżam się cała haha balsamem codziennie, nooo czasem mi sie zapomni :p

No Ania Faktycznie bardzo kobieco wyglądasz z brzuszkiem :) kto wie może z Laury fotograf będzie..
a mi mimo prawie codziennego smarowanka rozstępy się pojawiły - pocieszam się że tylko kilka i raczej z dołu brzuszka...

anka tylko brzuchol masz, reszta szczupla! a co do rozstepow na udach to to samo mialam, zobaczylam po porodzie, a na brzuchu nic

mikowata dokladnie, rozstepy to niestety sprawa dziedziczna bardziej...

truskaffka mi sie notorycznie zapomina, w tamtej ciazy raz dziennie to minimum, a teraz to od swieta :confused2:

Heh Herbata mam tak samo, jak mi się przypomni to smaruję. Ale brzuszek mam mniejszy bo i dziecko mniejsze, więc się pocieszam, że nic nie wyskoczy;-)
Anka pięknie wyglądasz, naprawdę:-)

roksaa ja tez licze ze na brzuchu nic nie bedzie, ale wagowo chyba tyle samo bede miala co wtedy wiec raczej powinno byc ok

a oto moj brzuch pelen rozstepow,ktore powsataly nie w okresie ciazy lecz sa z czasow gdy dosc duzo przytylam :-(
23012013400.jpg

reklama
Do góry