reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Ale pieknie!!! brzuszki rosna!!!!!!
Cudownie widziec jak dzieciaczki rosna a M1 sie powieksza:-):-)
U mnie z rana podobnie jak u Nomi ale wieczorkiem juz widac:tak:
Jak narazie przytylam 0,7kg:rofl2:

Dziewczyny śliczne brzuszki:-) Wstawiam swoje świeże zdjęcia, też się pochwalę, bo już i tak widać. Szybciej niż w pierwszej ciąży.
1.jpg4.jpg5.jpg

Marcia - brzusio już widoczny, mój też już widać choć ja dopiero 10 tydzień ciągnę.
roksaa - a ty masz taki fajny jak piłeczka, lekko okrągły, mój jakis taki niekształtny i szpiczasty :p

NomiMalone ja w pierwszej ciąży też miałam spiczasty brzuszek, a teraz mam właśnie okrągły i bardziej rozlany na boki. Nie wiem od czego to zależy. Ciuchów ciążowych mam pełno po swojej ciąży i po siostrze, także się nie martwię:-) Będzie co założyć. Oczywiście nowych też sobie nie odmówie;-)

reklama
Do góry