reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
No to i ja pokażę swój :-p.
Fotka sprzed kwadransa (dokładnie 14 t), brzuszek nieźle najedzony :-D.

IMG_1637.JPG

Makunia super brzuszek:)
Anka, Ewelinka jeszcze w zeszłym tygodniu to się martwiłam czy wszystko jest ok,ale wieczorami brzuch mam większy i od jakiegos 13 tygodnia czuje jak maluszek się rusza:) więc chyba się gdzieś chowa tam w środku:) A ciekawe jest to że wg USG mój maluch jest jakby o tydzien starszy:). W pierwszej ciąży też chyba nie miałam bardzo dużego brzucha i też zaczął mi się pojawiać w 16 tygodniu:) więc może teraz będzie podobnie, choć wtedy miałam chyba już z 5 kg na plusie a teraz jestem na zero.

Makunia brzusio zaczyna byc widoczne
Madzia ja z Laura tez juz mialam na plusie4kg:tak: teraz sie pilnuje heheh no i slodkie mi nie smakuje a to juz duzo:rofl2:

Kurde w porownaniu z Wami to ja mam wielki brzuchol :szok::szok:

No bo juz myslalam ze jestem jedyna:happy2:
Niestety nie da sie go ukryc i dzis kolezanka dotknela mojego brzuszka, pomacala i zapytala czy ktos tam mieszka:-D I tym sposobem zaraz wszyscy sie dowiedza:sorry2:

reklama
a niech wiedzą, że cud Kruszyna idzie na świat:-D
u Ciebie to jeszcze fajnie wygląda, bo szczupła jesteś a ja nie wróciłam do tego jak wyglądałam przed pierwszą ciążą a tu kolejna, więc prostp mówiąc do krąglejszych się zaliczam i trochę komicznie to wygląda:sorry2:

Do góry