reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
marysia_85 robi wrazenie :-)
Patrycja2810
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 10 kg a po urodzeniu przytyłam jeszcze 7 kg
NomiMalone
Mój brzuszek jest cały czas taki "wzdęty". Płaskiego nigdy nie miałam a taki jak teraz to może po świętach Bożego Narodzenia :-)
No i cały czas mam wrażenie , że rośnie.
Podobno kobiety, które mają wąskie biodra (ja takie mam) to w pierwszych miesiącach dostają brzuszek bardzo szybko ponieważ powiększająca sie macica nie ma miejsca.
No i cały czas mam wrażenie , że rośnie.
Podobno kobiety, które mają wąskie biodra (ja takie mam) to w pierwszych miesiącach dostają brzuszek bardzo szybko ponieważ powiększająca sie macica nie ma miejsca.
Ostatnia edycja:
_Ewelinka_
Fajny brzusio u mnie jeszcze nic nie widac mierzylam sie.....i caly czas mam tyle samo w pasie, nie urosl nawet 1cm.
Trzeba czekac
Trzeba czekac
Nomi - u mnie rano tak samo wieczorem to szkoda mówić.....Przyjechała rodzina, która nie wiedziała do tej pory o mojej ciąży i jak mnie zobaczyli to stwierdzili, że pewnie z dzidziusiem przywitamy się jeszcze w tym roku
reklama
NomiMalone
Dzisiaj byłam w pracy dać zwolnienie lekarskie, szefowa jak zobaczyła brzuszek to pogłaskała i poprosiła bym jeszcze raz powiedziała który to tydzień bo chyba za mało usłyszała Ale faktycznie jakis taki pękaty. Następne foto wrzucę za miesiąc dla porównania ;-)
Podziel się: