reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

brzuchol.pngto zobaczcie sobie jak ja wyglądam, troche jestem dziwnie pochylona na tym zdjęciu ale brzuch mam ogromny :szok:

reklama
Powoli i mój brzuchol rośnie... Nie wiem tylko, czy to macica, czy może jednak wzdęcia, bo zaczynają mi się pojawiać kłopoty z trawieniem. A brzuszek wygląda jakby...trochę "spuchł"..:-D

Mój brzuszek jest cały czas taki "wzdęty". Płaskiego nigdy nie miałam a taki jak teraz to może po świętach Bożego Narodzenia :-)
No i cały czas mam wrażenie , że rośnie.
Podobno kobiety, które mają wąskie biodra (ja takie mam) to w pierwszych miesiącach dostają brzuszek bardzo szybko ponieważ powiększająca sie macica nie ma miejsca.

Ostatnia edycja:
Nomi - u mnie rano tak samo;) wieczorem to szkoda mówić.....Przyjechała rodzina, która nie wiedziała do tej pory o mojej ciąży i jak mnie zobaczyli to stwierdzili, że pewnie z dzidziusiem przywitamy się jeszcze w tym roku;)

NomiMalone imponujacy brzuszek
Mój wyskakuje dopiero kiedy cos zjem. wiec nie wiem czy ma to cokolwiek wspólnego z ciążą ;)

reklama
Dzisiaj byłam w pracy dać zwolnienie lekarskie, szefowa jak zobaczyła brzuszek to pogłaskała i poprosiła bym jeszcze raz powiedziała który to tydzień bo chyba za mało usłyszała :-D Ale faktycznie jakis taki pękaty. Następne foto wrzucę za miesiąc dla porównania ;-)

Do góry