reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

i ja i ja i ja :tak: ja tez chce wrocic do poprzedniej wagi. mam troche obaw, bo moja siostra zaczela po ciazy tyc - karmila piersia i miala niesamowity apetyt... :cool2: nie chce tak :-(

reklama
Rozpoczynamy 37 tydzień wspólnej drogi :-)

IMG_1430 - Kopia.jpg

Anka nie dobijaj ludzi o Ewelinie nie wspominając , okrągła to jestem ja, na wagę nie wchodzę ale już dwadzieścia pękło kilka kg temu!!! jak na którymś wątku czytałam że niektóre wchodzą w spodnie sprzed ciąży to ja też wejdę jak z dwóch nogawek jedną zrobię...nie wiem czy się śmiać czy płakać...jak się wytoczę z łóżka to zrobię zdjęcie mojego tyłka jak szafa trójka i brzuszka oczywiście!!

Anka nie dobijaj ludzi o Ewelinie nie wspominając , okrągła to jestem ja, na wagę nie wchodzę ale już dwadzieścia pękło kilka kg temu!!! jak na którymś wątku czytałam że niektóre wchodzą w spodnie sprzed ciąży to ja też wejdę jak z dwóch nogawek jedną zrobię...nie wiem czy się śmiać czy płakać...jak się wytoczę z łóżka to zrobię zdjęcie mojego tyłka jak szafa trójka i brzuszka oczywiście!!

Trytytka, ja myślę, że możemy podać sobie ręce - nie ważę się już i chyba nie będę, ostatnio było +17kg, przybyło mi już ok. 10-12cm w tyłku i ok. 5 w każdym udzie...pod biustem z 75 zrobiło się 85...:baffled:
A wiesz, co jest najlepsze? Brzuch mam porównywalnie nieduży jak na ten tydzień ciąży...i wcale nie jestem jakoś bardzo spuchnięta. A to oznacza, że sama w sobie przytyłam naprawdę sporo :baffled:. Ale damy radę i my.. Zgubimy te przeklęte kg..

tryktyka i makunia lacze sie w bolu:) ja dziwnie uroslam u gory, zawsze mialam ladne szczuple ramionka, a teraz mam tam tyle tluszczu i skory. I te piersi jak ja tesknie za moimi B. teraz mam olbrzymie okropne D i pelno tej skory pod pachwinami. Ja wiem ze nadzieja matka glupich ale mam nadzieje ze piersi mi zmaleja przy karmieniu piersia:(
jak dobrze ze jest ten watek mozna sobie ponarzekac:)

Trytytka specjalnie dla Ciebie weszlam na wage i zalamka:-( znow jestem na plusie a niby teraz juz nie powinnam przybierac. W brzuchu przybylo mi kolejne 2cm i teraz mam tyle w brzuszku co z Laura w 40tc a do tego czasu jak teraz stuknie mi 40tc jeszcze sporo czasu:baffled:
Noelka ja w pierwszej ciazy mialam z miski B miske F i wrocilam do B - ale ja nie karmilam.
Makunia bedzie co zrzucac;-) Razem podobno latwiej:tak:

tak luknelam w karte ciazy i oto moje kg:baffled:
lipiec 75kg
sierp 73kg
wrzes 76kg
pazdz 78kg
pazdz 81kg
list 82kg
grudz 86kg
stycz 89kg
luty 90kg a na ostatniej bylo 91kg
brzuch mam ogromny.dupke malutka. wiec i ja sie z wami lacze w bolu:-(

reklama
noelka84 nie strasz mnie dziewczyno, bo ja tu marze, ze mi sie cycuchy po ciazy i karmieniu zmniejsza i wroca chociaz do rozmiaru C. B to ideal nieosiagalny. Juz nawet nie pamietam jak to fajnie miec mniejsze piersi, B to ja na poczatku liceum nosilam... :-( jak schudlam na studiach do 46 kg to wtedy mialam B/C :zawstydzona/y:

Do góry