reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ewelinka pieknie! Gdybym tak wygladal w ciazy to bym mogla miec 4 dzieci
Ja dzis mialam problem buty wlozyc:-( puchne w oczach:-(
Ja dzis mialam problem buty wlozyc:-( puchne w oczach:-(
trytytka
Fanka BB :)
Anka nie dobijaj ludzi o Ewelinie nie wspominając , okrągła to jestem ja, na wagę nie wchodzę ale już dwadzieścia pękło kilka kg temu!!! jak na którymś wątku czytałam że niektóre wchodzą w spodnie sprzed ciąży to ja też wejdę jak z dwóch nogawek jedną zrobię...nie wiem czy się śmiać czy płakać...jak się wytoczę z łóżka to zrobię zdjęcie mojego tyłka jak szafa trójka i brzuszka oczywiście!!
Anka nie dobijaj ludzi o Ewelinie nie wspominając , okrągła to jestem ja, na wagę nie wchodzę ale już dwadzieścia pękło kilka kg temu!!! jak na którymś wątku czytałam że niektóre wchodzą w spodnie sprzed ciąży to ja też wejdę jak z dwóch nogawek jedną zrobię...nie wiem czy się śmiać czy płakać...jak się wytoczę z łóżka to zrobię zdjęcie mojego tyłka jak szafa trójka i brzuszka oczywiście!!
Trytytka, ja myślę, że możemy podać sobie ręce - nie ważę się już i chyba nie będę, ostatnio było +17kg, przybyło mi już ok. 10-12cm w tyłku i ok. 5 w każdym udzie...pod biustem z 75 zrobiło się 85...
A wiesz, co jest najlepsze? Brzuch mam porównywalnie nieduży jak na ten tydzień ciąży...i wcale nie jestem jakoś bardzo spuchnięta. A to oznacza, że sama w sobie przytyłam naprawdę sporo . Ale damy radę i my.. Zgubimy te przeklęte kg..
tryktyka i makunia lacze sie w bolu ja dziwnie uroslam u gory, zawsze mialam ladne szczuple ramionka, a teraz mam tam tyle tluszczu i skory. I te piersi jak ja tesknie za moimi B. teraz mam olbrzymie okropne D i pelno tej skory pod pachwinami. Ja wiem ze nadzieja matka glupich ale mam nadzieje ze piersi mi zmaleja przy karmieniu piersia
jak dobrze ze jest ten watek mozna sobie ponarzekac
jak dobrze ze jest ten watek mozna sobie ponarzekac
anka26_x_07
Mama Laury :)
Trytytka specjalnie dla Ciebie weszlam na wage i zalamka:-( znow jestem na plusie a niby teraz juz nie powinnam przybierac. W brzuchu przybylo mi kolejne 2cm i teraz mam tyle w brzuszku co z Laura w 40tc a do tego czasu jak teraz stuknie mi 40tc jeszcze sporo czasu
Noelka ja w pierwszej ciazy mialam z miski B miske F i wrocilam do B - ale ja nie karmilam.
Makunia bedzie co zrzucac;-) Razem podobno latwiej
Noelka ja w pierwszej ciazy mialam z miski B miske F i wrocilam do B - ale ja nie karmilam.
Makunia bedzie co zrzucac;-) Razem podobno latwiej
tak luknelam w karte ciazy i oto moje kg
lipiec 75kg
sierp 73kg
wrzes 76kg
pazdz 78kg
pazdz 81kg
list 82kg
grudz 86kg
stycz 89kg
luty 90kg a na ostatniej bylo 91kg
brzuch mam ogromny.dupke malutka. wiec i ja sie z wami lacze w bolu:-(
lipiec 75kg
sierp 73kg
wrzes 76kg
pazdz 78kg
pazdz 81kg
list 82kg
grudz 86kg
stycz 89kg
luty 90kg a na ostatniej bylo 91kg
brzuch mam ogromny.dupke malutka. wiec i ja sie z wami lacze w bolu:-(
reklama
noelka84 nie strasz mnie dziewczyno, bo ja tu marze, ze mi sie cycuchy po ciazy i karmieniu zmniejsza i wroca chociaz do rozmiaru C. B to ideal nieosiagalny. Juz nawet nie pamietam jak to fajnie miec mniejsze piersi, B to ja na poczatku liceum nosilam... :-( jak schudlam na studiach do 46 kg to wtedy mialam B/C
Podziel się: