reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
moja piłeczka dzień przed cc :) 112cm :)
40tc (9)-600.jpg

Deizzi -będę :) moja doktorcia to chciała już tydzień temu, ale w tym szpitalu, gdzie teraz będę mają trochę inne podejście i ordynator kazał jeszcze tydzień poczekać. tak więc to już jutro :)

Deizzi -będę :) moja doktorcia to chciała już tydzień temu, ale w tym szpitalu, gdzie teraz będę mają trochę inne podejście i ordynator kazał jeszcze tydzień poczekać. tak więc to już jutro :)

To super :) To mamy kolejnego maluszka w drodze :) Daj znać co i jak :) Jak nie masz do nikogo numeru telefonu to daj znać to podam Ci swój

oooo to jutro mamy dwie cc
Trzymam kciuki za Was
Pileczka sliczna i 112cm to prawie jak moja:) u mnie 113cm:tak: i widze ze bluzeczka tez ladnie ci odstaje u dolu. Mam ten problem prawie z kazda bluyka, za male sie zrobily:-D

o rany ile Nas już tu na koniec lutego będzie ,,po zabiegu".
My odliczamy 3 dni...a brzuch mi sie bezbolesnie od wczoraj non stop napina:)):) wiec moze bedzie strzałw 10 czyli w termin:))

Trzymam kciuki dziewczyny

Trzymam kciuki za wszystkie szczęśliwe rozwiązania w tym tygodniu :-).
A mój brzuch jakby...zmalał.. takie mam dziwne wrażenie...:confused2:.

reklama
Gosha trzymam kciuki, żeby bez komplikacji wszystko przebiegło i szybkiego powrotu do formy:) i zazdroszczę Ci tego niziutkiego brzuszka. u mnie wysoko jeszcze:dry:

makunia może troszkę Ci opadł i stąd to wrażenie?

Do góry