reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Co myślicie o tym, żeby utworzy zamknięty wątek, gdzie mogłybyśmy pochwalić się swoją twarzą? :-) całkiem inaczej by mi się z Wami pisało, gdybym miała orient jak dana osoba wygląda...jakoś tak bardziej osobowo :-)

Dziewczyny co za wysyp fotek
Oczywiscie cudownie i oby jak najwiecej bo jeszcze chwilka i bedzie po brzucholkach:baffled:
Kazdy brzuszek inny i kazdy cudowny
Ksztalty przerozne co oznacza ze kazda ciaza jest inna:tak:
Cudownie!!

Deizzi taki ladny brzusio a Ty sie nie chwalisz, ale jak to juz 39 tydzien? termin masz na poczatek marca?

maryńka faktycznie nasza Deizzi to lutówka a nie marcóweczka :-) ale chyba jej z nami dobrze skoro nas nie opuściła? :-) więc powinnyśmy się cieszyć!

Hoho ale się zdjęć posypało....nareszcie jest co oglądać :-) każda z Was ma śliczny, wyjątkowy brzuszek :-) już niedługo ich nie będzie....nie wiem czy mam się cieszyć bo mi ulży fizycznie, czy się smucić, że już więcej nie poczuje mojej pszczółki "od środka"

Termin mam dokładnie na 1 marca któreś usg miałam nawet na 3 marca :) dokłądnie trzymając się tej reguły że dodaje się 7 dni do pierwszego dnia okresu byłby 22.05 +7 = 29 i wtedy byłby luty, ale, że w tym roku luty ma 28 dni to lekarz wpisał mi 1 marzec :) No i dokładnie dzisiaj jest 38 tydzień i 1 dzień ale licze że idzie już 39 tydzień :)

Bardzo dobrze mi tu z Wami :)

cudne brzuszki :) Deizii - a z Ciebie to chyba jeszcze nastolatka jest ;)

22 latka :)

Co myślicie o tym, żeby utworzy zamknięty wątek, gdzie mogłybyśmy pochwalić się swoją twarzą? :-) całkiem inaczej by mi się z Wami pisało, gdybym miała orient jak dana osoba wygląda...jakoś tak bardziej osobowo :-)

Ja jestem za już dawno o tym myślałam b wtedy łatwiej się zapamiętuje nick do osoby jak kojarzy się jej twarz :)

EDIT. Można by było otworzyć watek zamknięty ze wszelkimi zdjęciami nie tylko naszymi ale jeszcze Maluszkami też. Odrobina prywatności. Niestety nie mam pojęcia jak się otwiera taki wątek zamknięty...

Ostatnia edycja:
deizzi ales Ty mloda! to szybciutko mialas synka?

Za szybko :) jak twierdzą niektórzy :) dokładnie troszke mi brakowało do 18 lat, więc prawnym opiekunem na początku była moja mama. Z perspektywy czasu oceniam ta sytuację bardzo pozytywnie. Wcześniej się martwiłam, tak jak wszyscy, myślałam o konsekwencjach... Teraz wszystko się poukładało. Co najbardziej mnie cieszy nie straciłam żadnego roku w szkole. I to dla mnie najważniejsze. Jednocześnie Antosiem opiekowałam się sama. I z tego też się bardzo cieszę. Wszystko zawdzięczam cudownemu dyrektorowi w szkole, który kazał mi przychodzić raz w tygodniu na zaliczenia np. kartkówek, sprawdzianów w normalnym systemie dziennym więc byłam cały czas z synkiem. Nie wiem jak by się to skończyło gdyby nie taki dyrektor. No i co najważniejsze mimo obaw jestem wciąż z ojcem moich dzieci :) obawy były bardzo duże, bo duża różnica wieku między nami jest jeszcze, dlatego ślub był dopiero jak Antoś miał niecałe 2 latka, wtedy byłam dopiero pewna, że to to :) Wszystko dobrze się skończyło. Poukładało się. Bywały trudniejsze chwilę ale jest Antoś. :) no i postanowiliśmy po ślubie sprawić mu rodzeństwo skoro i tak się uczę i, i tak jeszcze przez najbliższe kilka lat będę w domu - magister więc zdąże dziecko odchować... Niestety długo się nie udawało - 1,5 roku. I taka to filozofia życia jak nie planujesz - traaaach i jest bobas, a jak masz wszystko zaplanowane co do miesiąca to - buuuumm i nic nie wychodzi. Człowiek planuje Pan Bóg krzyżuje :)

reklama
Do góry