reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Co myślicie o tym, żeby utworzy zamknięty wątek, gdzie mogłybyśmy pochwalić się swoją twarzą? :-) całkiem inaczej by mi się z Wami pisało, gdybym miała orient jak dana osoba wygląda...jakoś tak bardziej osobowo :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dziewczyny co za wysyp fotek
Oczywiscie cudownie i oby jak najwiecej bo jeszcze chwilka i bedzie po brzucholkach
Kazdy brzuszek inny i kazdy cudowny
Ksztalty przerozne co oznacza ze kazda ciaza jest inna
Cudownie!!
Oczywiscie cudownie i oby jak najwiecej bo jeszcze chwilka i bedzie po brzucholkach
Kazdy brzuszek inny i kazdy cudowny
Ksztalty przerozne co oznacza ze kazda ciaza jest inna
Cudownie!!
Deizzi
Deizzi taki ladny brzusio a Ty sie nie chwalisz, ale jak to juz 39 tydzien? termin masz na poczatek marca?
maryńka faktycznie nasza Deizzi to lutówka a nie marcóweczka :-) ale chyba jej z nami dobrze skoro nas nie opuściła? :-) więc powinnyśmy się cieszyć!
Hoho ale się zdjęć posypało....nareszcie jest co oglądać :-) każda z Was ma śliczny, wyjątkowy brzuszek :-) już niedługo ich nie będzie....nie wiem czy mam się cieszyć bo mi ulży fizycznie, czy się smucić, że już więcej nie poczuje mojej pszczółki "od środka"
Termin mam dokładnie na 1 marca któreś usg miałam nawet na 3 marca dokłądnie trzymając się tej reguły że dodaje się 7 dni do pierwszego dnia okresu byłby 22.05 +7 = 29 i wtedy byłby luty, ale, że w tym roku luty ma 28 dni to lekarz wpisał mi 1 marzec No i dokładnie dzisiaj jest 38 tydzień i 1 dzień ale licze że idzie już 39 tydzień
Bardzo dobrze mi tu z Wami
Deizzi
cudne brzuszki Deizii - a z Ciebie to chyba jeszcze nastolatka jest
22 latka
Co myślicie o tym, żeby utworzy zamknięty wątek, gdzie mogłybyśmy pochwalić się swoją twarzą? :-) całkiem inaczej by mi się z Wami pisało, gdybym miała orient jak dana osoba wygląda...jakoś tak bardziej osobowo :-)
Ja jestem za już dawno o tym myślałam b wtedy łatwiej się zapamiętuje nick do osoby jak kojarzy się jej twarz
EDIT. Można by było otworzyć watek zamknięty ze wszelkimi zdjęciami nie tylko naszymi ale jeszcze Maluszkami też. Odrobina prywatności. Niestety nie mam pojęcia jak się otwiera taki wątek zamknięty...
Ostatnia edycja:
Deizzi
deizzi ales Ty mloda! to szybciutko mialas synka?
Za szybko jak twierdzą niektórzy dokładnie troszke mi brakowało do 18 lat, więc prawnym opiekunem na początku była moja mama. Z perspektywy czasu oceniam ta sytuację bardzo pozytywnie. Wcześniej się martwiłam, tak jak wszyscy, myślałam o konsekwencjach... Teraz wszystko się poukładało. Co najbardziej mnie cieszy nie straciłam żadnego roku w szkole. I to dla mnie najważniejsze. Jednocześnie Antosiem opiekowałam się sama. I z tego też się bardzo cieszę. Wszystko zawdzięczam cudownemu dyrektorowi w szkole, który kazał mi przychodzić raz w tygodniu na zaliczenia np. kartkówek, sprawdzianów w normalnym systemie dziennym więc byłam cały czas z synkiem. Nie wiem jak by się to skończyło gdyby nie taki dyrektor. No i co najważniejsze mimo obaw jestem wciąż z ojcem moich dzieci obawy były bardzo duże, bo duża różnica wieku między nami jest jeszcze, dlatego ślub był dopiero jak Antoś miał niecałe 2 latka, wtedy byłam dopiero pewna, że to to Wszystko dobrze się skończyło. Poukładało się. Bywały trudniejsze chwilę ale jest Antoś. no i postanowiliśmy po ślubie sprawić mu rodzeństwo skoro i tak się uczę i, i tak jeszcze przez najbliższe kilka lat będę w domu - magister więc zdąże dziecko odchować... Niestety długo się nie udawało - 1,5 roku. I taka to filozofia życia jak nie planujesz - traaaach i jest bobas, a jak masz wszystko zaplanowane co do miesiąca to - buuuumm i nic nie wychodzi. Człowiek planuje Pan Bóg krzyżuje
reklama
Podziel się: