reklama
roksaa
Fanka BB :)
Maryńka jaki masz malutki i zgrabny brzuszek:-) Mój przy Twoim to jak balon
Deizzi wreszcie się pochwaliłaś:-) Piękny, okrągły brzuszek, ciąża Ci służy
Herbata ja w poprzedniej ciąży miałam kreskę bardzo widoczną, a teraz jest ale mniej mocna, mam nadzieję że już tak zostanie;-)
Madzia super kształtny brzuszek Teraz się zdjęcia posypały, oby tak dalej To i ja jak obiecywałam się pochwalę.
36 tydzień i 6 dni:-)
Deizzi wreszcie się pochwaliłaś:-) Piękny, okrągły brzuszek, ciąża Ci służy
Herbata ja w poprzedniej ciąży miałam kreskę bardzo widoczną, a teraz jest ale mniej mocna, mam nadzieję że już tak zostanie;-)
Madzia super kształtny brzuszek Teraz się zdjęcia posypały, oby tak dalej To i ja jak obiecywałam się pochwalę.
36 tydzień i 6 dni:-)
Ostatnia edycja:
_Ewelinka_
Fanka BB :)
maryńka faktycznie nasza Deizzi to lutówka a nie marcóweczka :-) ale chyba jej z nami dobrze skoro nas nie opuściła? :-) więc powinnyśmy się cieszyć!
Hoho ale się zdjęć posypało....nareszcie jest co oglądać :-) każda z Was ma śliczny, wyjątkowy brzuszek :-) już niedługo ich nie będzie....nie wiem czy mam się cieszyć bo mi ulży fizycznie, czy się smucić, że już więcej nie poczuje mojej pszczółki "od środka"
Hoho ale się zdjęć posypało....nareszcie jest co oglądać :-) każda z Was ma śliczny, wyjątkowy brzuszek :-) już niedługo ich nie będzie....nie wiem czy mam się cieszyć bo mi ulży fizycznie, czy się smucić, że już więcej nie poczuje mojej pszczółki "od środka"
reklama
Podziel się: