reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Ala Świetnie się prezentujecie!!! :D :D :D

ja kreskę miałam w pierwszej ciąży, teraz też mam. Widoczna, nie wiem czy ciemniejsza czy jaśniejsza niż w pierwszej ciąży...chyba podobnie ;)

rozstępy mi wyszły w pierwszej ciąży na tyłku i udach, brzuch oszczędzony...teraz nowych rozstepów póki co brak, oby tak już zostało...

słuchajcie.mam pytanie. Mam straszne rozstępy na brzuchu. One po Ciązy zejdą prawda?? ja teraz przez całą ciąże smaruje brzuch kremem.

Zuzkon, nie chcę Cię martwić, ale z własnego doświadczenia wiem, że rozstępy nie znikają tak po prostu.. Mogą zblednąć do koloru perłowego, zmniejszyć się, zwłaszcza, jeśli będziesz odpowiednio nawilżać skórę po porodzie (w aptekach są też środki na redukcję rozstępów). Ale nigdy nie ma pewności, że one znikną. Ja mam ich sporo od czasów szkoły średniej, kiedy dość dużo przytyłam w krótkim czasie (głównie na udach i biodrach). Nie są jakoś bardzo widoczne, ale niestety są.

dobrze ze nie lubie 2 czesciowych kostiumów:D.. bo te są strasznie niestety. no nic. bede smarowąc dalej natłuszczać. jak się zmniejszą to bedzie sukces:).

Jak będziesz odpowiednio o nie dbać to mogą po prostu zostać Ci tylko takie jasne kreseczki, które tylko Ty będziesz widzieć ;) Wszystko zależy od skóry i predyspozycji. Ja się do swoich przyzwyczaiłam i jakoś mi nie przeszkadzają, choć wiadomo, że każda z nas chciałaby ich uniknąć :)

słuchajcie.mam pytanie. Mam straszne rozstępy na brzuchu. One po Ciązy zejdą prawda?? ja teraz przez całą ciąże smaruje brzuch kremem.

polecam oliwkę do masowania ZIAJA. dostepna np w Rossmanie

ZIAJA OLIWKA DO MASAŻU WITAMINOWA 500ML SPA (2929957378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

podobnie jak makunia w latach dojrzewania i nadmiaru wagi mialam problem z rozstepami...zostały na zawsze.
Więc w ciązy bałam się ich mocno...poki co koniec 37 tc i ani jednego rozstępu....ale kiedy skonczyła mi sie pierwasza butelka Ziaji zaczęłam odczuwac swedzenie...wiec szybko kupiłam nową...aha przed uzyciem oliwki uzywam też kremu na rozstępy ale to roznie bo i z Ziaji i z Eveline i Perfekty...mimio wszystko uważam,zze najbardziej mi pomaga ta oliwka

Zuzkon rozstęp to blizna niestety także ciężko ale z doświadczenia wiem (mam kilka z okresu dojrzewania na biodrach) z czasem staja sie mniej widoczne...

reklama
Chyba nam się trochę urosło ostatnio....:szok:. Wybaczcie goliznę ;)
2013-02-06 09.43.32.jpg
34 t 2 d

Do góry