reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

U mnie podobnie
W poprzedniej ciazy mialam widoczna kreche
Teraz jak narazie nic sie nie pojawilo i to mnie dziwi.
No ale z Laura mialam 113cm a teraz mam 106 wiec byc moze to chodzi o rozsciaglosc skory:confused:
Rozstepy dostalam przy Laurze ale tylko na udach i pupie no przy 29kg normalne. Teraz nie widze nowych wiec byc moze mnie omina ( waga o polowe mniejsza wiec to tez ma znaczenie)

reklama
basiatoja mnie sie ta kreska pojawila jakos kolo 33 tc

Rozstępów nie mam, smaruje się namiętnie i regularnie Mustelą :) ale nie ma co zapeszac bo mojej kolezance pojawily sie juz po porodzie ;)

rozstępy miałam jak byłam w ciąży z Gabim ,a teraz cisza w temacie:-) Żeby było śmieszniej wtedy smarowałam się mustelą dwa razy dziennie,chodziłam na masaże itp. i pomimo tego i tak się pojawiły:/A teraz olałam sprawę,nawet codziennie się nie smaruję bo ciągle zapominam i brzuszek gładki:-)

Kreski nie miałam ani za pierwszym razem ani teraz:-)

A prezentujemy się tak...pełne 36

P2035440.jpg

Ewelinka, ja tak wygladalam w 4 miesiacu:-D

U mnie brzucho strasznie wysadzone do przodu, po bokach nic, z przodu bania po prostu. Jak przyczepiona pilka. 120 cm nadal w obwodzie. Juz mam nadzieje, ze nie urosnie:dry:

Rozstepow brak, kreseczka bardzo delikatna.

Ala, super brzuszek :))

U mnie krecha dość delikatna, ale jednak widoczna i to już od jakichś 2 miesięcy. Na szczęście rozstępów na brzucholu nadal brak :)

reklama
Do góry