reklama
NomiMalone
Fanka BB :)
piękne macie te brzuszki a zdjęcia rewelacja Mój jakoś taki niekształtny mi się wydaje i bardziej rozlany na boczki (typowo na dziewczynke powiedziała by moja babcia), a i foty wasze takie fajne, ja coś w ciąży nie mam ręki do zdjęć :-);-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
To oszalamiające jak te brzuszki nam szybko rosną. Ja mam wrażenie, że codziennie mój brzuch jest większy..... o ile jeszcze wydzień temu wchodziłam w najobszerniejszą z przedciążowych kurtek to dziś nie dopnę się ani w biuście ani (tym bardziej) w brzuchu!
anka26_x_07
a jak z ruchami? Boli z jakimi przerwami?
anka26_x_07
Proponuje wizyte u lekarza albo podjecz do szpitala niech ci ktg zrobia
reklama
Zuskon spokojnie, prawdopodobnie skócze przepowiadające albo malenstwo Ci sie napina-też tak miewam od 2 dni, To nie jest ból tylko raczej rozpieranie, a d tego jak malenstwo sie wierci to wystepuja ukłucia- podobno normalne-gin kazała mi nie panikować, i jeśli nie ustaje łyknąc nospę. Jesli chcesz byc spokojna, wybierz się do szpitala lub lekarza-zrobia KTG i ocenia a Ty bedziesz spokojna.
Wracając do tematu brzuszków dołączamy w pełnej okazałości startując w 38TC i szykujemy sie do lekarza
Wracając do tematu brzuszków dołączamy w pełnej okazałości startując w 38TC i szykujemy sie do lekarza
Podziel się: