reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
piękne macie te brzuszki a zdjęcia rewelacja :tak: Mój jakoś taki niekształtny mi się wydaje i bardziej rozlany na boczki (typowo na dziewczynke powiedziała by moja babcia), a i foty wasze takie fajne, ja coś w ciąży nie mam ręki do zdjęć :-);-)

Truskafffka piekne zdjecia, ehhh uwielbiam takie fotki

To ja zostawiam pamiatke 35tc i chyba brzuchol mi opadl:szok:

Załączniki

• 35tc.jpg
    35tc.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 76
To oszalamiające jak te brzuszki nam szybko rosną. Ja mam wrażenie, że codziennie mój brzuch jest większy..... o ile jeszcze wydzień temu wchodziłam w najobszerniejszą z przedciążowych kurtek to dziś nie dopnę się ani w biuście ani (tym bardziej) w brzuchu!

Dziewczyny od jakis 20 minut moj brzuch jest twardy i boli mnie caly. nie mam boli podbrzusza ale niew iem to jest tak ze boli chwile staje sie twardy i po jakims czasie przechodzi. i tak co chwile. co to??

reklama
Zuskon spokojnie, prawdopodobnie skócze przepowiadające albo malenstwo Ci sie napina-też tak miewam od 2 dni, To nie jest ból tylko raczej rozpieranie, a d tego jak malenstwo sie wierci to wystepuja ukłucia- podobno normalne-gin kazała mi nie panikować, i jeśli nie ustaje łyknąc nospę. Jesli chcesz byc spokojna, wybierz się do szpitala lub lekarza-zrobia KTG i ocenia a Ty bedziesz spokojna.

Wracając do tematu brzuszków dołączamy w pełnej okazałości startując w 38TC i szykujemy sie do lekarza
Amelka 38tc +0.jpg

Do góry